Almanya'dan turizme güzel haber

Almanya'nın önde gelen tur operatörlerinden TUI ve Öger Tours, Türkiye kapasitesini arttırdı.

Almanya'dan turizme güzel haber
İki yıl devam eden krizin ardından Almanya'da Türkiye talebinin yeniden yükselişe geçtiğine ilişkin işaretler artıyor. Dünyanın en büyük seyahat grubu TUI'nin Türkiye rezervasyonlarında yüzde 70 artış olduğu ve bu nedenle şirketin Türkiye koltuk kapasitesini 100 bin paks arttırdığı belirtldi.  TUI 2016 yılında Türkiye kapasitesini yarı yarıya düşürmüş ancak 2017'de talebin toparlanmaya başladığını açıklamıştı.

ROSATİ: TÜRKİYE REZERVASYONLARINDA ÇİFT HANELİ ARTIŞ VAR

Öte taraftan, Türkiye'nin Almanya'da yükselişe geçtiğine ilişkin haberler Thomas Cook'un Almanya ayağı Öger Tours tarafından da doğrulanıyor. Öger Tours Genel Müdüü Songül Göktaş Rosati, özellikle Antalya bölgesineki aile otellerinin iyi satış yaptığını açıkladı. Rosati, ''Geçen yıla kıyasla yüksek bir talep alıyoruz ve şu anda rezervasyonlarımızda çift haneli artış var.'' değerlendirmesinde bulundu.

"KAPASİTEMİZİ YÜZDE 20 ARTTIRDIK"

2018 Türkiye kapasitesini yüzde 20 oranında arttırdıklarını ifade den Rosati, ''Bunlar arasında yeni başlatacağımız Berlin-Schönefeld çıkışlı ful charter uçuşlar ve Condor'un ek kapasite koyduğu Düsseldorf, Hanover, Köln, Münih ve Stuttgart gibi havalimanları da bulunuyor.'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2018, 14:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83