ALTAV'da üçüncü Yücel dönemi

ALTAV'da üçüncü Yücel dönemi
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Genel Kurulu yapıldı. Aynı zamanda Alanya Belediye Başkanı olan Adem Murat Yücel, yeniden başkan seçildi.
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Seçimli Olağan Genel Kurulu Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) yapıldı. Tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Adem Murat Yücel, bir kez daha başkanlık koltuğuna oturdu. Genel Kurul’da yapılan tüzük değişikliğinde ise 7 olan yönetim kurulu üye sayısının 9’a çıkarılması karara bağlandı. 7 olan asil yönetim kurulu üyeleri prosedürlerin ardından önümüzdeki günlerde 9 asil üye olarak görevlerine devam edecek.

YÖNETİM LİSTESİ
ALTAV Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Adem Murat Yücel, Mehmet Dahaoğlu, Gürol Birgen, Şükrü Cimrin, Mehmet Kural, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) temsilcisi ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) temsilcisi. Yedek üye listesi ise şöyle: Elvan Güneş, Kerim Yılmaz ve Yakup Uslu. Denetleme Kurulu: Cengiz Topçu, İsmet Ergüleç, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) temsilcisi, Alanya Kent Konseyi temsilcisi ve Alanya Otelciler ve Pansiyoncular, Kafeteryacılar, Lokantacılar Odası temsilcisi. Denetleme Yedek: Bayram Ali Geçgel, İzzet Köseoğlu ve Serkan Salvur. Danışma Kurulu: Hüseyin Onat Cihanoğlu, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) temsilcisi, Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) temsilcisi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası temsilcisi ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölge Temsil Kurulu temsilcisi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019, 19:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83