ALTERNATİF TURİZMİN TEK MAVİ BAYRAKLI PLAJLARI ADİN'DE

2016 sezonu hazırlıklarına devam eden Adin Beach Hotel, sektörde Mavi Bayraklı plajı bulunan tek otel olma özelliğini taşıyor. Otele ait 3 plajın 3’ünde de Mavi Bayrak dalgalanıyor.

ALTERNATİF TURİZMİN TEK MAVİ BAYRAKLI PLAJLARI ADİN'DE

 44 ülkede faaliyet yürüten Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın, belirli kriterlere sahip plajlara verdiği ödül olan Mavi Bayrak, alternatif turizm sektöründe sadece Adin Beach Hotel’in plajlarında bulunuyor. Uluslararası geçerliliğe sahip Mavi Bayrak ödülü; 27 kriteri yerine getiren, kaliteli suya sahip, çevre düzeni korunan plajlara veriliyor. Alternatif turizmin öncü oteli Adin Hotel’in 3 plajında da bulunan Mavi Bayrak ödülü, bir yıla mahsus verilerek ödülü alan plajlar sürekli olarak denetleniyor. Misafirlerine kaliteli bir tatil imkanı sunmak adına plajların ve deniz sularının sürekli olarak kontrol edildiğini belirten Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu, sektörde Mavi Bayrak ödülüne sahip tek otel olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

banner111
OTELE AİT 3 PLAJIN HEPSİNDE MAVİ BAYRAK DALGALANIYOR

“Misafirlerimiz kusursuz bir plajda yüzmeyi hak ediyor” diyen Soylu, şöyle konuştu: “Otelimizde ait bayanlara özel, baylara özel ve aile plajımız olmak üzere toplam 3 tane plajımız bulunmakta. İsimleri Kleopatra, Keykubat ve Damlataş olan üç plajımızın üçünde de Mavi Bayrak dalgalanıyor ve bu plajların kaliteli suya sahip olduğunu belirtiyor. Sektörde Mavi Bayraklı plajı bulunan başka bir otel yok. Alternatif turizm sektöründe öncü olmanın getirdiği sorumluluğun sonucu olarak ve misafirlerimize kaliteli bir plaj sunma gayemizin neticesinde üç plajımızın da Mavi Bayrak ödüllü olması bizleri sevindiriyor. Sektörde tek Mavi Bayraklı plajlara sahip olmak ise sevincimizi daha da anlamlandırıyor.”



Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2016, 15:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83