Antalya OSB Oteli bir yılda üç ödül aldı

Best Western’in dünyadaki ilk VIB konsepte sahip oteli olan Antalya OSB otel ve sosyal tesisleri, hizmet kalitesi ve sektöre kazandırdığı yenilikler nedeniyle 1 yılda 3 ödüle layık görüldü.

Antalya OSB Oteli bir yılda üç ödül aldı
Antalya Organize Sanayi Bölgesinin 2017 yılında hizmete açılan otel ve sosyal tesisi, 1 yıla 3 ödül sığdırdı. İşletmeciliğini Best Western Otellerinin üstlendiği ve VIB konseptinin dünyadaki ilk örneği olan otel, fark yaratan hizmet anlayışı ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Best Western ve booking.com tarafından ödüllendirildi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖDÜLÜ

Sunulan hizmetler ve teknolojik alt yapısı ile Best Western Otellerinin dünyadaki ilk VIB konsept uygulaması olan otel ilk ödülünü, konaklama sektörüne yeni bir anlayış kazandırdığı ve bu dönüşümü başarılı bir şekilde sürdürdüğü için ATSO’dan aldı. ATSO tarafından Hizmet İnovasyonu Ödülüne layık görülen otel ve sosyal tesise, ikinci ödülü Best Western Grubundan geldi. Dünya genelinde 4 bin 200, Türkiye’de 18 oteli bulunan Best Western, 11 ayda bir gerçekleştirdiği denetimlerinden en yüksek puanı alan tesise Best of Best Western Ödülünü veriyor. Son yapılan denetimlerde bin üzerinden bin puan alarak Türkiye’nin en iyi Best Western Oteli seçilen VIB Otel, üçüncü ve en önemli ödülünü ise misafirlerinden aldı. Dünyanın en büyük online otel rezervasyon platformu olan booking.com’a, otel misafirleri tarafından yazılan olumlu yorumlar, 2017 Yılı Müşteri Memnuniyeti Ödülünün, VIB Otele verilmesini sağladı. 9,7 gibi yüksek bir müşteri memnuniyeti puanına ulaşan Best Western VIB Otele, ödül sertifikası ve plaketi geçtiğimiz günlerde takdim edildi. 

VIB OTEL BİR VİZYON PROJESİDİR

Otelin bir vizyon projesi olduğunu belirten Best Western VIB Otel Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Cengiz, “Biz konaklama sektörüne yeni bir soluk getirmek istedik. Antalya OSB yönetimini, proje gereksinimlerini fazlasıyla yerine getirerek bu vizyona artı değerler kattı. Türkiye hariç 49 farklı ülkeden misafirlerimiz oldu ve 1 yılda hiç şikayet almadan, misafirlerimizin buradan üst düzey bir memnuniyet ile ayrılmasını sağladık. Doluluk oranımız yüzde 90’a ulaştı. Bölge sanayicilerinin tesise olan ilgilisi ve hizmet paydaşlığı günden güne artıyor. Şu ana kadar Bölgedeki tüm sanayicilere hizmet verdik, vermeye devam ediyoruz. Sanayi bölgesi gibi bir yerde konaklama hizmeti vermenin zorlukları göz önüne alındığında çok büyük bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum. Çünkü tesis turizmi artık geride kaldı. Konaklama sektöründe en önemli kriter müşteri memnuniyetidir. Başarıyı getiren ve farkınızı ortaya koyan en önemli unsur servis kaliteniz ve kurduğunuz ikili ilişkilerdir. Ekibimizle birlikte üst düzey hizmet standardını buranın yaşayan bir kültürü haline getirip sürdürülebilirliğini sağladık. Bu özverinin fark edilip ödüle layık görülmesi bizleri ayrıca gururlandırdı” dedi. 

ÜST DÜZEY KAZANIM

Otel ve sosyal tesis gibi bir yapının Bölgenin en önemli ihtiyaçlarından biri olduğuna dikkat çeken Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “Fabrikaların yanına otel açma fikri, yapıların ve sunulan hizmetin tezatlığından dolayı kulağa ilk başta ütopik geliyor olabilir. Ancak ne büyük bir gereklilik olduğu son 1 yılda daha iyi anlaşıldı. Bölge sanayicisine hem zaman hem de maliyet avantajı kazandırdı. Sanayicilerimize yoğun iş temposunda nefes alabilecekleri, yeni dostluklar kurabilecekleri, dostlarıyla bir araya gelebilecekleri, misafirlerini ağırlayabilecekleri kaliteli bir ortam sundu. Konsepti ile otelcilik sektörüne yeni bir tarz, yeni bir anlayış getirdi. Otel bahçesinde yapılan peyzaj düzenlemesi ile Bölgenin çevreci kimliğini güçlendirdi, çehresini daha da güzelleştirdi. Elde ettiğimiz kazanımlara baktığımızda bu gerçekten bir vizyon projesidir. Otel yönetiminin hizmet kalitesi, bu değere verdiği önemin ve hassasiyetin en önemli göstergesidir. Ki bu hassasiyetin 1 yılda 3 ödül ile taçlandırılması Bölge ve otel yönetiminin hem doğru işler yaptığının hem de işini doğru yaptığının bir kanıtı niteliğindedir” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2018, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83