ARAPLARIN SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ GELDİ

Arap dünyasının 21 sosyal medya fenomeni, Antalya ile Alanya, Gündoğmuş, Kemer ve Kumluca ilçelerinin tarihi ve doğal güzellikler ile profesyonel hizmet sunan tesislerini gezecek.

ARAPLARIN SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ GELDİ

 Arap dünyasının 21 sosyal medya fenomeni, Antalya ile Alanya, Gündoğmuş, Kemer ve Kumluca ilçelerinin tarihi ve doğal güzellikler ile profesyonel hizmet sunan tesislerini gezecek.

banner111
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ve Türk Hava Yolları (THY) organizasyonu, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) işbirliği ve otellerin destekleriyle Arap dünyasının 21 sosyal medya fenomeni Antalya’ya getirildi. Yaklaşık 500 bin takipçisi bulunan, anı ve yaşadıklarının görüntüyle fotoğraflarını hemen takipçileriyle paylaşan heyet üyeleri, Antalya ile Alanya, Gündoğmuş, Kemer ve Kumluca ilçelerinin tarihi ve doğal güzellikler ile profesyonel hizmet sunan tesislerini gezecek. İlk gün Alanya’yı gezen konuk heyet üyeleri, gördükleri güzellikleri heyecanla fotoğraf ve görüntülerle anında takipçileriyle paylaştı.
BAKA, turizm paydaşlarıyla birlikte Rusya ile yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından Antalya turizminde sıkıntılara çözüm bulmak ve yeni alternatif pazarlar oluşturmak amacıyla yeni bir program daha hazırladı. Kazakistan, Kırgızistan, MENA ülkeleri ve İran turizm pazarlarına yönelik programların ardından BAKA ve THY organizasyonu, POYD işbirliğiyle Wome Deluxe ve Crystal Nirvana LagoonVillasSuites&Spa otellerinin ağırladığı Arap dünyasında twitter, instagram ve snapcat gibi sosyal medyada yaklaşık 500 bin takipçisi bulunan 21 sosyal medya fenomenini Antalya’ya geldi. Programın ilk günü Alanya’da Dim Mağarası, Alanya Kalesi ve Alanya Yat Limanı’nın gezen ve konakladıkları Wome Deluxe ile bölgedeki otellerde bilgilendirme turuna katılan Arap sosyal medya fenomenleri, Antalya ile Gündoğmuş, Kemer ve Kumluca ilçelerini de gezecek. Kaleiçi, Adrasan, Olimpos, Aspendos Tiyatrosu, Expo 2016 Antalya, Gündoğmuş Uçansu Şelalesi, Tahtalı Dağı Zirvesi ve Düden Şelalesi gibi tarihi ve doğal güzellikleri ile profesyonel hizmet sunan tesisleri gezip anında fotoğraf ve görüntülerini takipçileriyle paylaşacak. Programın 6. gününde Antalya’daki sosyal medya insanlarıyla da bir araya gelecek Arap dünyasının sosyal medya fenomenleri, ilk gün çektikleri fotoğrafları ve görüntüleri heyecanla takipçileriyle paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 18:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83