"AZERİ KARDEŞLERİMİZİ KENDİMİZ GİBİ GÖRÜYORUZ"

Azad Azerbaycan ATV yönetim kurulu üyeleri ve sanatçıları, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

"AZERİ KARDEŞLERİMİZİ KENDİMİZ GİBİ GÖRÜYORUZ"

 Alanya'da gerçekleştirecekleri, Azerbaycan Cumhuriyeti'nin 98. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Alanya’ da bulunan, Azerbaycan ATV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rauf Dadaşov, ATV Yönetim Kurulu Üyeleri ve sanatçıları, Kazakistan Fahri Konsolosu Ahmet Cebeci'nin refakatinde Kaymakam Tanrıseven'i ziyaret ettiler.

banner111
Ziyarette Azerbaycan ATV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rauf Dadaşov Azad Kaymakam Tanrıseven'i Azerbaycan ATV kanalı hakkında bilgi verdi. Ayrıca, Kaymakam Tanrıseven’i 24.05.2016 Salı günü Alanya'da gerçekleştirecekleri Azerbaycan Cumhuriyeti'nin 98. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenlenecek etkinliğine davet eden, ATV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dadaşov, Alanya’nın harika bir yer olduğunu söyledi.


HALKLA İÇ İÇE ALANYA SEVDALISI KAYMAKAM 

İlk defa Alanya'ya geldiklerini belirten Azad Azerbaycan ATV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rauf Dadaşov, "Türkiye ve Alanya harika bir yer. Türk vatandaşlarının bizleri daha iyi tanıması için Azerbaycan Cumhuriyeti'nin 98. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle düzenleyeceğimiz konseri burada yapmaya kararlaştırdık. Bizler biriz ve tek milletiz. Halkla iç içe Alanya sevdalısı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e bizleri en iyi şekilde ağırladığı için teşekkür ediyoruz" dedi.


KAYMAKAM TANRISEVEN "2 DEVLET TEK MİLLETİZ"

Azerbaycan vatandaşlarının Alanya'da ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, " Bizler Türk halkı olarak " İki Devlet tek milletiz" diyoruz. Azerbaycanlı Kardeşlerimizi Türk Vatandaşlarımızı gibi tutuyor, kesinlikle ayırt etmiyoruz. Azeriler, Türk Vatandaşlarını çok seviyorlar. Türk Vatandaşlarımız da Azeri kardeşlerimizi kendileri gibi görüyor aynı duygu besliyorlar. Alanya'mız da daha fazla Azeri kardeşimizi görme arzusu içerisindeyim. Sizleri burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 12:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83