Başkan Yücel Moskova'da Alanya'yı tanıtıyor

Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel, turizmcilerle birlikte Rusya’nın en büyük turizm fuarı MITT Moskova’da Alanya’yı tanıtıyor.

Başkan Yücel Moskova'da Alanya'yı tanıtıyor
Rusya’da kapılarını bugün açan ve 15 Mart’a kadar açık kalacak Uluslararası MITT Moskova Turizm Fuarı’nda, Alanya standını Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da ziyaret etti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve turizmcilerle görüşen Bakan Çavuşoğlu, Alanya standına destek verdi. Alanya standını ziyaret eden bir başka isim ise Rusların Tarkan’ı Avraam Russo da objektiflere poz verdi.

KAPILARDA VE STANTLARDA UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Rusya’da 10-12 Mart arasında yapılan uluslararası turizm fuarı “Intourmarket Moskova”nın hemen ardından 13 Mart’da kapılarını açan Rusya’nın en büyük uluslararası turizm fuarı MITT Moskova’da, özel yapım 50 metrekarelik büyük Alanya standı kuruldu. Fuarla ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ilk gününde fuara ilginin büyük olduğunu belirterek, “Dünyanın en önemli fuarlarından olan MITT Moskava fuarı’nda Alanya’mızı tanıtıyoruz. Alanya standımıza çok yoğun ilgi var. Çok olumlu izlenimler aldık. Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu da standımızı ziyaret ederek bizlere destek verdi. Bakanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU ALANYA STANDINI ZİYARET ETTİ

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Alanya standını ziyaret ederek tanıtım çalışmalarına destek verdi. Alanya Belediye Başkanı ve ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel ve turizmcilerle sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, aynı zamanda resmi temaslarda da bulunarak Alanya’ya olan desteğini bir kez daha gösterdi. Belediye Başkanı Yücel, fuar boyunca bir yandan Alanya standındaki tanıtım çalışmalarını yürütecek bir yandan da resmi görüşmelerde bulunarak turizmin güçlendirilmesinde destek olacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 17:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83