Başkan Yücel Rusya yolcusu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 16-18 Haziran tarihleri arasında Rusya’nın Başkenti Moskova’da düzenlenecek “Büyük Türkiye Festivali”ne katılmak için yarın Rusya’ya gidiyor.

Başkan Yücel Rusya yolcusu
Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel yarın, Türkiye Otelciler Federasyonu’nun (TÜROFED) katkıları ile Moskova şehir merkezindeki Krasnaya Presnaya Parkı’nda düzenlenecek “Büyük Türkiye Festivali”ne katılacak. Başkan Yücel’e, ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ve ALTAV Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik edecek. 

TÜRKİYE VE RUSYA FEDERASYONU İLİŞKİLERİNE KATKI SAĞLANACAK

Moskova ziyaretiyle ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “TÜROFED’in katkılarıyla Rusya Federasyonu’nun Başkenti Moskova meydanındaki ünlü Krasnaya Presnaya Parkı’nda, Büyük Türkiye Festivali düzenlenecek. Yüzbinlerce insanın ziyaret ettiği parktaki festivalde Alanyamıza da 250 m2 bir alan ayrıldı. 3 gün boyunca bu alanda, yapılacak etkinlilerle hem Alanya’yı tanıtacağız hem de Türkiye - Rusya ilişkilerinin güçlendirilmesine katkı sağlayacağız” dedi.

ALANYA’YA 250 METRE KARE ALAN

Açıklamasında tanıtım çalışmalarıyla ilgili faaliyetlere de değinen Belediye Başkanı Yücel şunları kaydetti:
“Parktaki festival alanında Alanya’ya 250 m2 yer ayrıldı. Bu geniş bir alan. Biz burada şehrimizi tanıtan animasyonlar, yarışlar, çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. ALTAV olarak sadece bu festivale özel promosyon malzemeleri hazırladık. Bunları ziyaretçilerimize dağıtacağız. Standımızın her tarafını Alanya’ya özgü görsel malzemelerle donattık. Silent Disco denen açık alanlarda düzenlenen bir eğlence şekli tasarladık. Stantı ziyaret eden misafirlere kulaklık takarak eğlenmelerini sağlayacağız ve böylece festivaldeki Alanya bölümüne daha çok misafir çekmeyi planlıyoruz.”

BÜYÜK TÜRKİYE FESTİVALİNİN AMAÇLARI

TÜROFED’in katkılarıyla düzenlenen Büyük Türkiye Festivali’nin amaçları, Türkiye ve Rusya ilişkilerinin gelişimine katkı sağlamak, Türk kültürünün tanıtımına destek olmak, turistik destinasyonları tanıtmak, ticari ürünlerin tanıtımına katkıda bulunmak, Türkiye-Rusya ilişkilerinin normalleşme sürecine katkıda bulunmak, Türk misafirperverliğinden örnekler sunmak olarak açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 16:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83