Bu listede Alanya-GZP Havalimanı niye yok?

Türk Hava Yolları Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir'e tarifeli business uçuşları başlatıyor.

Bu listede Alanya-GZP Havalimanı niye yok?

 Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile THY Başkanı İlker Aycı imzaladıkları anlaşma ile üst gelir grubu turist için Nisan 2019'dan itibaren THY 13 hatta 67 frekans ile seferler yapacak.

banner111
 
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy twitter hesabından yaptığı açıklamada THY ile yurtdışından business uçuşlar için anlaşma imzaladıklarını duyurdu.
 
Bakan Ersoy, ''Turist sayısı kadar nitelikli turist gelmesinin de önemli olduğunu sık sık dile getiriyorum. Ancak 'nitelikli turist istiyoruz' demek kolay, gerçekleştirmesi ise bir o kadar zor! Çok kapsamlı bir çalışma gerektiriyor. İşte biz bu kapsamlı çalışmaya odaklanmış durumdayız.'' dedi.
 
13 hattan Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir’e direkt uçuşlar
 
Nitelikli turist/turizmin en önemli saç ayaklarından birinin ulaşım olduğunu dile getiren Ersoy, ''Nitelikli turist tarifeli seferlerle ve business class ile seyahat etmek istiyor! Nisan 2019'dan itibaren THY'miz 13 hatta 67 frekans ile Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir'e tarifeli business uçuşlar başlatıyor. 5 yıl içinde 67 olan frekans sayısı kademeli olarak 143'e çıkacak. Biz de tanıtım desteği vereceğiz” diye konuştu.
 
Ersoy açıklamalarının devamında şunları söyledi:
 
''Bakanlık olarak biz de en önemli marka değerimiz olan THY'mize uçtukları noktalarda ciddi tanıtım desteği vereceğiz. Çünkü önemli olan bu hatları açmak değil, bunların dolu ve kârlı bir şekilde uçuşunu sağlamak.
 
Bugün THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Sayın İlker Aycı ile "Nitelikli Turist/Turizm" hedefimize önemli katkı sağlayacağına inandığım "Direkt Turizm Hamlesi" protokolünü imzaladık" dedi.

Listede Alanya Gazipaşa Havalimanı'nın olması Alanya'daki turizmcileri üzdü. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2018, 12:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83