Devlet bankalarından tatil kredisi

Devlet bankalarından tatil kredisi
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, kendileriyle anlaşma yapacak olan seyahat acentelerinin müşterileri ile maaş müşterilerine tatil kreddisi verilecek.

Üç kamu bankası tatile gitmek isteyen ancak ekonomik gücü el vermeyen maaş müşterilerine ve kendileriyle anlaşma yapan seyahat acentelerinin müşterilerine tatil kredisi verecek.

Kamu bankalarının konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

''Tatil yapmak isteyen ve ilgili banka aracılığı ile maaş alan emekli ve çalışan müşterilerin tatil ve seyahat giderlerinin finansman ihtiyacının uygun şartlarda sağlanmasının yanı sıra, turizm sektörünü desteklemek amacıyla;

Bankalarımızla anlaşma yapacak seyahat acentelerine tatil paketi satın almak için başvuran müşterilerimize 10.000 TL’ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sunulacaktır. Söz konusu kredinin 1. ve 2. taksitleri ilgili firma ve banka tarafından ödenecek; müşterilerimizin taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacaktır. Bu kapsamda müşterilerimizin kullanacağı kredinin faizi aylık %0,67 oranına denk gelmektedir.

Tatil destek kredi kartı uygulaması

Seyahat acenteleri ile yapılacak anlaşmalarla vatandaşlarımıza tatil paketlerini, kredi kartlarıyla 3 ay ödemesiz, devamında 15 taksitle ödeme ile toplam 18 ay peşin fiyatına, faizsiz satın alabilmeleri sağlanacak. Üye işyeri kampanya anlaşması yapılan firmalar Ziraat Bankası web sitesinde yayımlanacaktır.'' 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2020, 20:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83