ELİNA HOİSKA ALANYA GÜZELİ OLDU

Finlandiya’da yapılacak güzellik yarışması öncesinde Alanya’da kampa giren 10 Miss Finland mankeni Alanya’da görücüye çıktı.

ELİNA HOİSKA ALANYA GÜZELİ OLDU

 Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV), Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Detur ortak çalışmasıyla bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Miss Finland Alanya Kampı Güzellik Yarışması Banana Otel Balo Salonu’nda yapıldı. Finlandiya’da yapılacak olan asıl yarışma öncesinde güzeller jüriyi oldukça zorladı. Yerli ve yabancı basın mensuplarının katılımıyla yapılan gecede 23 yaşında ve 1.70 boyundaki 2 numaralı Shirly Karvinen Basın Güzeli, 22 yaşında ve 1.80 boyundaki 9 numaralı Elli-Noora Koskela Seyirci Güzeli, 22 yaşında ve 1.75 boyundaki 4 numaralı Elina Hoiska da Alanya Güzeli seçildi.

banner111
ÜNLÜ OYUNCULAR DA GECEYE KATILDI

Geceye Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, turizmciler, Alanya’da yaşayan ve tatil için şehirde bulunan Finlandiyalılar katıldı. Sinema ve dizi oyuncuları Hüseyin Özay ve Çiğdem Aysu’nun da katıldığı gecede Issız Adam filmiyle ünlenen Cemal Hünal da jüri olarak 10 finalist güzele puan verdi. Gece sonunda bu üç ünlü ulusal basın mensuplarına Alanya hakkında açıklamalarda bulundu.


“ALANYA SİNEMA ÇEKİMLERİ İÇİN İDEAL”

ALTAV tarafından düzenlenen bu organizasyonun uluslararası platformda iyi bir tanıtım çalışması olduğunu söyleyen oyuncu Çiğdem Aysu, “Alanya, sinema ve dizi film çekimleri için de çok ideal bir yer. Film stüdyolarının kurulduğu bir şehir neden olmasın” dedi.

ALANYA TÜRKİYE’NİN İNCİSİ”

Özellikle yaylaların ve Toroslar’ın inanılmaz güzelliklere sahip olduğunu vurgulayan Cemal Hünal, “Nerelerde film çekmedik ki? Alanya, sinema sektörü için çok güzel bir ortama sahip” diye konuştu. Hünal, konuşmasının devamında, “Alanya Türkiye’nin gerçekten incisi. Kıymeti az bilinen, yerli turistin az uğradığı ve daha fazla uğraması gerektiği bir şehir. Tarım ürünlerinin diğer illerimizden daha güzel olduğu, deniz ve havasının eşsiz olduğu cennetten bir köşe. Gezilecek çok yer var fakat yabancılar bizden daha çok değerini biliyorlar. İç turizmin daha hareketli olması lazım. Bakıldığında gidilecek daha iyi bir yer yok” dedi.

“SİNEMA SEKTÖRÜNE RENK KATAR”

Günümüz sinema ve dizi sektöründe yapımcıların alternatif arayışlara girdiğini belirten Hüseyin Özay da “Alanya, tarihi ve doğal güzellikleriyle bir dünya kenti. Böylesine sinema sektörüne uygun bir şehrinde çalışmaların yapılması beyaz perdeye renk katacaktır” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 14:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83