FLAŞ! TÜRSAB seçimleri ertelendi

Günlerdir tartışılan TÜRSAB genel kurulunun yapılıp yapılmayacağı ile ilgili Yüksek Seçim Kurulundan karar geldi. Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu, TÜRSAB genel kurulunun ertelendiğini duyurdu.

FLAŞ! TÜRSAB seçimleri ertelendi

 Beşiktaş İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Duymaz ve Seçim Müdürü Nebahat Özoğlu imzası ile yapılan duyuruda, 2-3 Aralık'ta yapılması planlanan TÜRSAB genel kurulunun ertelendiği belirtildi. 

banner111
Beşiktaş İlçe Seçim Kurulunun erteleme kararında da, daha önce TÜRSAB yönetimi tarafından belirtilen argümanların bire bir kullanıldığı görüldü. 

Karar metninde, ''Genel Kurul öncesinde gerek sözlü, gerekse sosyal medyada üyeler arasında meydana gelen yazışma trafiğine bağlı olarak ortamın gerginleştiğinin tespit edilmesi ve Genel Kurula katılacak üyeler arasında önemli bir kutuplaşmanın meydana gelmesi, dolayısıyla Genel Kurul salonunda ciddi bir kaos yaşanacağı öngörüldüğünden ve toplantı esnasında huzur ve sükunetin kontrol edilmesinin mümkün olamayacağı anlaşıldığından 23.Olağan Genel Kurulun ertelenmesine, oybirliği ile karar verilmiştir'' ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 14:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83