Harputlu ve Yücel'e izin çıkmadı

ITB Berlin Turizm Fuarına katılmayan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in Valilikten izin çıkmadığı için fuara katılamadığı öğrenildi. Bu durum Alanya'da tepkilere neden oldu.

Harputlu ve Yücel'e izin çıkmadı

 Alanya'da önümüzdeki sezonun fotoğrafının çekileceği dünyanın en önemli fuarı ITB Berlin kapılarını açtı. 11 Mart'ta sona erecek ITB'de Alanya'dan yaklaşık 75 turizmci yer alıyor. Türkiye'den katılan turizmci sayısının ise 2 binin üzerinde olduğu belirtiliyor. Bu dev fuarda Alanya 52 metrekarelik özel bir stantla tanıtılıyor. 

banner111

HARPUTLU VE YÜCEL'E İZİN YOK

Aynı zamanda ALTAV (Alanya Turizm Tanıtma Vakfı) Başkanı da olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ITB Berlin Fuarı'na gitmediler. Başkan Yücel ve Kaymakam Harputlu'ya Antalya Valiliğinden izin çıkmadığı öğrenildi. Valiliğin aldığı karar gereği iki isimde fuara katılamayacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel geçtiğimiz günlerde Paris'te yapılan fuara katılım sağlamıştı. Bu fuarada katılmak ve Alanya tanımıtımına destek olmak isteyen Yücel, bu defa Valilik engeline takıldı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Alanya'daki vatandaşlar ve turizmciler Valiliğin aldığı karara tepki gösterdiler. Ekonomisinin çok büyük bir bölümü turizme dayalı olan Alanya'nın en başındaki iki ismin böyle bir fuarda yer alamamasını büyük bir eksiklik olarak tanımlayan vatandaşlar Valiliğe tepki gösterdiler. Harputlu ve Yücel'e neden izin verilmediğini anlayamadıklarını belirten vatandaşlar, "Valilik ekmeğimizle oynuyor. Çalışmak isteyen yöneticilerimize engel oluyor." dediler.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 14:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83