'HEDEF GURBETÇİ TÜRKLER OLMALI'

ITB Berlin Turizm Fuarının Alanya ve bölgemiz için önemli olduğunu belirten ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Yılmaz, "Alanya'da turizmin ilk yıllarındaki gurbetçi vatandaşlarımızı yeniden kazanmamız lazım" dedi.

'HEDEF GURBETÇİ TÜRKLER OLMALI'

 Edirne'de yapılan 40 Ağa Buluşması'ndan dönen Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, ALTSO Meclis Üyesi ve Alanya Gökbel Yaylası Güreş Ağası Kerim Yılmaz, ayağının tozuyla Berlin ITB Uluslararsı Turizm Fuarı'na katılıyor. Edirne'de Alanya'yı en iyi şekilde tanıtma fırsatı bulduklarını belirten Yılmaz, Türkiye'nin altın kemer sahibi 40 ağasını Alanya'ya devet ettiğini belirtti. Özellikle Rusya krizinden sonra Alman pazarının Alanya ve bölgesi için büyük önem arzettiğini belirten Yılmaz, "Temenniniz Rusya'dan doğacak açığı Almanya başta olmak üzere Avrupa pazarı ile kapatmak. ALTAV olarak Alanya'ya bir turist fazla getirmenin gayreti içerinndeyiz" dedi. 

banner111
Alanya'da turizmin ilk yıllarında özellikle Almanya'dan gelen gurbetçi Türklerin artık gelmez olduğunu belirten Yılmaz, "Bu turistleri yeniden Alanya olarak kazanmamız lazım. Özellikle Berlin fuarı hem Alman turiztleri hemde buraki kendi vatandaşlarımızı yeniden Alanya'ya çekmek için önemli" dedi. 
Burada Alanya olarak kendilerinin de sorgulanması gerektiğini ve geçmişte yapılan hataları yeniden yapılmaması gerektiğini belirten Yılmaz, "Alanya'nın her tutiste ihtiyacı var" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 16:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83