'Hem Şehirli Hem Eşsiz Bir Tatil'

Hürriyet Seyahat yazarı Burcu Gürtük, hafta sonu yayınlanan Hürriyet Seyahat’te “Hem Şehirli Hem Eşşiz Bir Tatil” başlığıyla Alanya’yı kaleme aldı. Gürtürk, tarih ve tatil meraklılarına Alanya’yı tüm detaylarıyla tavsiye etti.

'Hem Şehirli Hem Eşsiz Bir Tatil'
Alanya’nın tarihi, doğal, turistik, kültürel ve sosyal değerlerini ele aldığı haberde Gezgin Burcu Gürtürk, Alanya’yı tüm ayrıntılarıyla dört dörtlük tanıttı.

TATİLCİLERE VE TARİH MERAKLILARINA ALANYA

Tatilcilere ve tarih meraklılarına Alanya’yı tavsiye eden Gürtürk, Alanya Kalesi, Kızılkule ve Tersane başta olmak üzere Çin Seddi’ni anımsatan Kale surlarını detaylarıyla yazdı. Dünyaca ünlü Kleopatra Plajı, Dimçayı gibi doğal güzellikleri de okuyucularıyla paylaşan Gezgin Burcu Gürtürk, Alanya mutfağı ve alternatif turizm imkanlarını açıkladı.

“BUNLARI YAPMADAN DÖNMEYİN”

Gürtürk, Alanya’yı ziyaret edecek misafirlere bazı tavsiyelerde de bulunarak, “Alanya’ya geldiğinizde mutlaka uğramanız gereken iki de müze var. Bunlarda biri Alanya Arkeoloji Müzesi diğeri ise Atatürk Evi. Alanya’nın yerel mutfağı da oldukça zengin. Yamaç paraşütü, tüplü dalışlar, tekne gezileri de Alanya geldiğinizde yapabileceğiniz aktivitelerden bazıları” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 13:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83