HİNTLİ TURİZMCİLERDEN BÖLGEMİZE BÜYÜK İLGİ

Hintli turist sayısını arttırmak için Hindistan’a giden Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Türk Hava Yolları (THY) yetkililerinden oluşan Türkiye heyeti, Hintli turizmcilerden büyük ilgi gördü.

HİNTLİ TURİZMCİLERDEN BÖLGEMİZE BÜYÜK İLGİ
Türkiye turizm heyeti ilk etkinliğini Hindistan’ın Mumbai şehrinde gerçekleştirdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı, TÜROFED, TÜRSAB ve THY yetkililerinin yanı sıra Türkiye’den 14 seyahat acentesi ile 4 otelin katılım gösterdiği etkinliğe yaklaşık 200 Hintli seyahat acentası yetkilisi ilgi gösterdi.

TÜRKİYE’Yİ TANITTILAR

Mumbai Leela Hotel’de organize edilen etkinlik Türkiye Mumbai Başkonsolosu Erdal Sabri Ergen ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Güner’in yaptığı açılış konuşması ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından Türkiye’yi tanıtan sunumlar gerçekleştirildi. Sunum ve tanıtımların ardından Türkiye heyeti Hintli turizmcilerle birebir görüşmeler yaparak yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ORGANİZASYON MEMNUN ETTİ

Türk ve Hintli turizmciler yapılan organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Türkiye heyeti Hindistan’daki ikinci çalışmasını 7 Ekim 2015 tarihinde Yeni Delhi’deki The İmperial Hotel’de gerçekleştirecek. Yeni Delhi Büyükelçisi Burak Akçapar’ın katılıp destek vereceği organizasyonda Hintli acenta yetkilileri Türkiye’yi yakından tanıyacak.




Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 15:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83