Hollanda'dan sevindirici haber

AKTAB Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, fuarla ilgili değerlendirme yaptı

Hollanda'dan sevindirici haber

Vakantiebeurs Turizm Fuarı’na katılmak üzere Hollanda’ya giden Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Hollandalılar Türkiye’yi özlemiş. Bu seneki ilgi geçen yıldan en az iki kat fazla” dedi.

banner111
ALTAV yönetimi çalışmalarına devam ediyor. 9-14 Ocak arasında yapılacak olan Hollanda’nın Utrecht kentindeki Vakantiebeurs Fuarı’na katılmak üzere bu ülkeye giden ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, yaptığı açıklamada, "Hollanda’da işler yolunda. Pazar günü fuar sona erecek, ilk günden gördük ki Hollandalılar Türkiye’yi gerçekten özlemiş. Bu seneki ilgi geçen senenin en az iki katı fazla. Hollanda pazarının en büyüğü konumundaki Corendon, Türkiye satışlarını da ikiye katlamış durumda. Bilindiği üzere çok taze bir de karar aldılar, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na (GZP) ek seferler koydular. Bunda Alanyalı Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun da ciddi katkısı var. Avrupa ile yaptığı sıcak ve samimi temaslar bu artışta büyük pay sahibi. Üstelik bunu Hollandalılar söylüyor. Bakanlık da çok ciddi bir çalışma yapmış, büyük bir stant kiralamış. Kültür ve Turizm Müsteşarı Ömer Arısoy da standımızı ziyaret etti. Biz de kendisine aynı zamanda ALTAV Başkanı da olan Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel’in hediyesi, ipek kozası tablosunu kendilerine takdim ettik. Devam eden günlerde de Alanya için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
Fuara katılan ALTİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili de çalışmalara destek verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 20:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83