HOLLANDALI GAZETECİLER ALANYA’YA GEZDİ

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) katkılarıyla Alanya’ya gelen Hollandalı gazeteciler muz bitkilerini inceleyerek üretim süreci hakkında bilgiler aldı.

HOLLANDALI GAZETECİLER ALANYA’YA GEZDİ

 Hollandalı gazeteciler Ank Herstel ve Egbert Jan Riethof, ALTAV’ın katkılarıyla Alanya’ya geldi. Alanya’nın tarihi, doğal ve turistik alanlarını inceleyen ikili çektikleri fotoğraflarla birlikte Hollanda’da yayınlanacak makaleler hazırlayacaklar. Ülke turizminin içinde bulunduğu durum sebebiyle daha fazla imaj çalışması yapmaları gerektiğinin altını çizen ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Katıldığımız ülkelerin fuarlarında temas sağladığımız gazetecileri Alanya’da ağırlamayı sürdürüyoruz. Yurt dışında yine basın yoluyla oluşan olumsuz imajı aynı yolla bertaraf etmek için çalışmalarımız sürüyor” dedi.

banner111
“KÖY YAŞAMINI SAFARİYLE TANIDILAR”

Hollandalı gazeteciler Alanya’da İpek Böceği ve İpek Üretim Evi, köy evi, muz bahçesi, Kale, Tersane, Cüceler Mağarası, Dim Çayı, Sapadere Kanyonu gibi bölgeleri gezdi. Özellikle muz bahçeleriyle yakından ilgilenen Hollandalılar muz üretimi hakkında bilgiler aldı. Gazeteciler safari turuna çıkarak Alanya köylerini ve köy yaşamını da tanıma fırsatı buldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 11:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83