HOTED ALANYA’DAN EĞİTİMLERE DEVAM

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi Ve dekorasyonu Derneği ( HOTED ) Alanya eğitim ve ekinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

HOTED ALANYA’DAN EĞİTİMLERE DEVAM

 Kuruluşundan bu yana üyelerine yönelik her biri farklı konularla 125 eğitim semineri, tekstil, ekipman gibi şehir dışında bulunan entegre fabrikalara 12 eğitim gezisi, kat hizmetlerinde istihdam projesi gibi bir çok çalışmanın yanısıra, üç yıldan buyana her yıl kat şefliği kursları düzenleyen Hoted, eğitim, etkinlik ve faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. 

banner111
HOTED ALANYA 4. KAT ŞEFLİĞİ KURSLARININ STARTI VERİLDİ

5 Ocak 2016 tarihinde Onursal başkan ve başdanışman Hakan Halit Yeni ve eğitim komitesi başkanı Sema Yörütür tarafından,dördüncüsü düzenlenen Hoted Alanya dördüncü kat şefliği kurslarının startı verildi. 
Konuyla ilgili açıklama onursal başkan ve başdanışmandan Hakan Halit Yeni’den geldi. Yeni, ‘’ 2006 yılından bu yana mesleğimiz, Alanya’mız, meslektaşlarımız için, daha kaliteli, daha bilinçli, daha verimli hizmet için, aynı zamanda geri dönüşüm turizmi için, üyelerimiz başta olmak üzere, geriden gelen yeni nesil kardeşlerimize yönelik, eğitim, etkinlik ve faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz. 

Bilindiği üzere her yıl düzenli olarak kat şefliği kursları gerçekleştiriyoruz. Eğitim komite başkanımız Sema Yörütür’ün eğitmenliğinde, yeni neslin önünü açmak adına gerçekleştirdiğimiz mesleki eğitimlerimize her yıl 25 ile 40 kişi arasında değişen kursiyerlerimiz katılıyor. Yaklaşık bir ay sürüyor akabinde bir süre uygulamaya geçiliyor ve işledikleri konularla ilgili sınava tabi tutuluyorlar. Başarılı olan kardeşlerimizi, eleman açığı olan üyelerimizin otellerine yönlendirerek, hem istihdama katkı sağlıyoruz, hem de otellerimizle koordine olarak açıkların kapanmasına vesile oluyoruz. Bu ve benzeri çalışmalarımıza devam edeceğiz. Eğitim komitesi başkanımıza özverili çalışmalarından doları ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83