HOTED CAMİASI KOLCUOĞLUNDA BULUŞTU

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği ( HOTED ALANYA ) İşlek çamaşır yıkama fabrikasının katkılarıyla, dün akşam Kolcuoğlu Restaurant ’ta sezona veda yemeği düzenledi. Geceye Hoted onursal başkanı ve başdanışmanı Hakan Halit Yeni ve Hoted üyeleri katıldı.

HOTED CAMİASI KOLCUOĞLUNDA BULUŞTU

 Geceyle ilgili kısa bir konuşma yapan dernek başkanı Tarık Saylar, Başta İşlek çamaşırhane yönetimi olmak üzere HOTED’e destek olup, katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Yönetim kurulumuzla beraber, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ayrıca 13 Ocak’ta başlayıp, 16 Ocak 2016’da sona erecek olan Uluslararası Antalya Anfaş Otel Ekipmanları fuarında, her yıl olduğu gibi bu yılda Hoted Alanya 4. Uluslararası Housekeepıng Olimpiyatlarıyla Alanya’nın ve Housekeepıng camiasının yine en üst düzeyde temsil edileceğini, müracaatların devam ettiğini ve tüm camianın desteğinibeklediğini söyledi. 

banner111

HAKAN HALİT YENİ: ANFAŞ YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Derneğin çalışmaları ve Housekeepıng olimpiyatlarıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Hoted onursal başkanı ve başdanışmanı Hakan Halit Yeni "Derneğimiz, Alanya’mız, mesleğimiz ve turizm için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 2006 yılından bu yana başlattığımız eğitim çalışmalarımız başta olmak üzere, Housekeepıng olimpiyatları, kat şefliği kurları, kat hizmetleri istihdam projesi gibi faaliyetlerimizin üzerlerine ekleyerek, dernek yönetimimiz ve eğitim komitemiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Housekeepıng olimpiyatlarını çok önemsiyorum. Alanya’mızı ve camiamızı uluslararası büyük bir fuarda temsil ederek, neonlara Alanya ve Hoted ismini yazdırmanın ayrıcalığını ve haklı gururunu yaşıyoruz.  Ayrıca bu yıl Anfaş ve Emitt’in çakışmaması son derece memnuniyet verici bir gelişmedir. Anfaş yönetimi başta olmak üzere kendilerine ayrı ayrıteşekkür ediyorum. Tüm camiamızı, gerek yarışmacı, gerek ise ziyaretçi olarak, 13 ila 16 Ocak 2016 tarihlerinde Anfaş Otel Ekipmanları Fuarına davet ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 13:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83