HOTED, EMİR HEPOĞLUNU AĞIRLADI

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonnu Derneği ( HOTED ) Alanya her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri eğitim ve etkinliklerine devam ediyor.

HOTED, EMİR HEPOĞLUNU AĞIRLADI

 Her ayın yirmisinde gerçekleştirilen faaliyetlerin bu ayki bölümünde Özkan Plaza Nerdek Cafe’nin ev sahipiliğinde, söyleşi ve imza günü konulu özel bir organizasyonla turizm yazarı Emir Hepoğlu’nu ağırladı.

banner111
Oldukça keyli başlayan organizasyona, onursal başkan ve başddanışman Hakan Halit Yeni, Antalyadan Executive Hk müdürü Hüseyin Varol, Hoted eğitim komitesi başkanı Sema Yörütür ve Arif Sağlam’ın yanısıra çok sayıda Hoted üyesi katıldı.

Dernek başkanı Tarık Saylar, kısa bir konuşma yaparak Emir Hepoğlu’na ve tüm katılımcılara teşekkür etti. Eğitim, etkinlik ve faaliyetlerin aralıksız devam edeceğini söyledi.

'Hoted Hk çamiası adına ve turizm adına büyük bir kazanımdır'

Emir Hepoğlu, ‘’HOTED, Kat hizmetleri ( Housekeepıng ) camiası ve turizm adına büyük bir kazanımdır. Kuruluşundan buyana gerek Hk camiası adına, gerek turizm adına takdire şayan çalışmalara imza atmışlardır. Bu anlamda Onursal başkan ve başdanışman Hakan Halit Yeni başta olmak üzere, Dernek başkanımız Tarık Saylar, yönetim kurulu ve tüm üyeleri tebrik ediyorum. Ayrıca nazik davetinize katılmak ve sizlerle olmaktan büyük onur duydum. Her birinize ayrı ayrı teşekküt ediyorum’’dedi.

Hepoğlu, İkinci kitabı olan Otel faresi’nin satışlarının çok iyi gittiğini, kitaba olan ilgiden memnuniyet duyduğunu, üçüncü kitabın ise hazırlıklarına başladığını söyledi.

Nerdek Cafede saat 18.00’ de başlayan imza ve söyleşi organizasyonu sohbet eşliğinde geç saatlere kadar devam etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2016, 11:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83