HOTED RUBİ PİLATİNUM’DA BULUŞTU

Rubi Platinum Spa ResortOtel' in ev sahipliğinde ve kendi alanının en iyilerinden biri olan ECOLAB endüstriyel firmasının katkılarıyla Hoted Alanya aylık olağan eğitim seminerini 20 Mayıs 2016 tarihinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

HOTED RUBİ PİLATİNUM’DA BULUŞTU

 Housekeepıng’te bütçe konulu eğitimin işlendiği seminere Hoted Yönetimi ve üyelerinin yanı sıra, kat, çamaşırhane ve meydan şefleri, hijyen firmalarının temsilcileri, Hoted onursal başkanı ve başdanışmanı Hakan Halit Yeni, Ecolab Akdeniz bölge müdürü Ali Ömür, Türkiye eğitim müdürü Mustafa Emirli, Alanya Bölge sorumlusu Erhan Demirbağ, Alanya bölge bayi Altem yönetim kurulu başkanı Ahmet Saylağ katıldı.



banner111
Hoted camiasının büyük ilgi gösterdiği seminerde, Ecolab Akdeniz bölge müdürü Ali Ömür kısa bir konuşma yaptı. Ömür, ’’ 25 yılı aşkın bir süredir Ecolab Türkiye'de güvenilir iş ortağınız olarak faaliyet göstermektedir. Yenilikçi çözümlerimiz ve servislerimiz konaklama sektöründen gıda güvenliğine, hastanelerden tekstil hijyenine varan geniş bir sektöre hizmet sunmaktadır. Ecolab yeryüzünü daha temiz, daha güvenli ve daha sağlıklı bir yer haline getirmek için tüm dünyada çalışmalarına devam etmektedir. Hoted ’in çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. HK camiasına çok şey katığınız kesin, bu akşam sizlerle olmak ve kısa sürede olsa bilgi paylaşımında bulunmak bizleri onurlandırdı ‘’ dedi.  
Ecolab Türkiye eğitim müdürü Mustafa Emirli’ nin sunumuyla yaklaşık 3 saat süren eğitim seminerin sonunda emeği geçip, katkı sağlayanlara Hoted camiası adına teşekkür edilip, çiçek takdim edildi.  

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 15:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83