HOTED uluslararası olimpiyatlara hazırlanıyor

HOTED Alanya Uluslararası 8. Housekeepıng olimpiyatlarına hazırlanıyor.

HOTED uluslararası olimpiyatlara hazırlanıyor
HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Saygı değer turizmcilerimiz, sevgili meslektaşlarımız, kıymetli dostlarımız, değerli basın mensuplarımız;
Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED ) olarak üyelerimizi ve meslektaşlarımızı, mesleğimizle ilgili sektördeki değişen ve gelişen tüm yeniliklerden haberdar etmek, yeni kaynak ve teknolojilerden yararlandırmak adına Antalya ANFAŞ HOTELEQUIPMENT fuarında bir kez daha buluşmaya hazırlanıyoruz.
Hiç şüphe yok ki, ANFAŞ HOTELEQUIPMENT Türkiye'nin en büyük, en çok ziyaret edilen, dünya markalarını ve ülkemizin en iyilerini bir araya getiren fuar olma özelliğine sahiptir. Her yıl olduğu gibi Hoted camiası ve tüm HK camiasının buluşma noktasında bir kez daha gururla camiamızı temsil etmeye hazırlanıyoruz.
31. ANFAŞ HOTELEQUIPMENT 2020 Fuarında, hem Alanya’mızı, hem de tüm Housekeepıng (Kat hizmetleri) camiasını temsilen, sektördeki iş ortaklarımızla, turizm dünyası ve siz saygı değer dostlarımızla 8. Housekeepıng Olimpiyatlarımızda bir araya gelmenin onurunu ve gururunu yaşayacağız.
Bilindiği üzere Antalya Anfaş Fuarı gibi uluslararası büyük bir fuarda Neonlara Alanya ve Housekeepıng ismini yazdıran tek kuruluş olma özelliğine sahibiz. 8. Hoted Housekeepıng olimpiyatlarını, kıymetli iş ortağımız, kendi alanının en iyilerinden biri olan Tolkar Çamaşırhane Ekipmanlarının destek ve katkılarıyla gerçekleştireceğiz.
Her zaman altını çizerek söylediğimiz gibi olimpiyatlarımız başta olmak üzere, eğitim, etkinlik ve seminerlerimizle Housekeepıng camiası olarak, ülkemizin dört bir yanında aktif faaliyet gösteren Housekeepıng derneklerimizle birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde camiamız adına çalışmalarımıza en üst seviyeden devam ediyoruz.
Yarışmalara Türkiye genelindeki otellerimizin Housekeepıng ( Kat hizmetleri ) ve turizm okullarımızın ekipleriyle birlikte katılmaları bizler için önem arz etmektedir. Okullarımızı, otellerimizi ve tüm turizm camiamızın saygı değer mensuplarını yarışmalarımıza davet ediyoruz.
Bu yıl yarışmalarımızda küçük değişiklikler yapılmıştır. Detaylı bilgi için www.hotedalanya.org.tr resmi web sitemizi ziyaret ederek, detaylı bilgiye ulaşabilir ve yarışmacı katılım formlarını temin edebilirsiniz. "

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83