HOTED’DEN İŞ GÜVENLİĞİ VE SAĞLIĞI SEMİNERİ

Kuruluşundan bu yana her ay düzenli olarak üyelerine yönelik eğitim seminerleri gerçekleştiren HOTED, CCI Yapı malzemeleri Alanya bayisinin sponsorluğunda, Ekem eğitim ve danışmanlık merkezinin katkılarıyla, Sultan Sipahi Otel’in ev sahipliğinde iş güvenliği ve işçi sağlığı konulu 128’ci seminerini gerçekleştirdi.

HOTED’DEN İŞ GÜVENLİĞİ VE SAĞLIĞI SEMİNERİ

Hoted camiasının büyük ilgi gösterdiği seminere, onursal başkan ve başdanışman Executive Housekeeper Hakan Halit Yeni, Murat Sipahioğlu, Ekem eğitim ve danışmanlık merkezi yönetim kurulu başkanı Ayhan Önal ve sektörde faaliyet gösteren Hijyen firmalarının temsilcileri katıldı. 

banner111
Seminer öncesi kısa bir konuşma yapan dernek başkanı Tarık Saylar’’ Her ay farklı başlıklar altında, farklı konularla 128’ci seminerimizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Öncelikle derneğimizin buralara gelmesinde büyük katkısı olan sayın onursal başkan ve başdanışmanımıza huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu gün ICC Yapı malzemeleri Alanya bayisi sahibi Sayın Hamid Özdemir ve Ekem eğitim ve danışmanlık merkezi sahibi Sayın Ayhan Önal’ın destek ve katkılarıyla iş güvenliği ve işçi sağlığı konulu seminerimizi, siz değerli üye ve meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleştiriyoruz. Derneğimizin eğitimlerine her zaman destek veren dostlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi. 

SİPAHİOĞLU HOTED’İN ÇALIŞMALARINA DESTEĞİMİZ SONSUZ

Sultan Sipahi Resort Otel yönetim kurulu üyesi Murat Sipahioğlu’’ Hoted ’in çalışmalarını takip ediyorum ve takdirle karşılıyorum. Kapılarımız bu tür yararlı çalışmalara her zaman açıktır.  Sizlere desteğimiz her zaman olduğu gibi devam edecek’’ dedi.

HİÇ BİR ŞEY İNSAN HAYATINDAN ÖNEMLİ DEĞİLDİR

Daha Sonra Ekem eğitim ve danışmanlık merkezi sahibi Ayhan Önal’ın sunumuyla İş güvenliği ve işçi sağlığı konulu seminere geçildi. Hiçbir şeyin insan hayatından önemli olmadığının altını çizerek, iş güvenliği ve isçi sağlığı eğitimini sadece çalışanlar değil, herkesin alması ve bilmesi gerektiğini söyleyen Ayhan Önal, bilinçli bir toplum için bu tür eğitim çalışmalarına her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Yaklaşık 3 saat süren seminer sonrası, destek ve katkılarından doları Murat Sipahioğlu, Ayhan Önal, Hamid Özdemir ve Huriye Ceylan’a, Hoted camiası adına teşekkür edip, çiçek takdim edildi. 











Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2016, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83