İnstagram'ın yıldızı Kleopatra

Avrupa'da Instagram’da en çok fotoğrafı paylaşılan plaj listesine Türkiye'den 2 yer plaj yer alırken Alanya'nın dünyaca ünlü Kleopatra Plajı, 35 bin 656 paylaşımla 11 sırada yer aldı.

İnstagram'ın yıldızı Kleopatra

 İngiltere merkezli tatil sitesi Globehunters, Avrupa’nın en çok ziyaret edilen ve Instagram üzerinden fotoğrafı paylaşılan 30 plajını listeledi. Bu listeye de Türkiye’den iki güzel plaj girdi. Alanya'da yer alan  Kleopatra Plajı, listede 11. sırada yer aldı. Derin mavi suları ve altın kumuyla Avrupa’nın en beğenilen plajları arasında yer alan Kleopatra Plajı’nın fotoğrafı Instagram’da 35 bin 656 kez paylaşıldı.

banner111
KELEBEKLER VADİSİ LİSTEDE 23. SIRAYI ALDI

Listeye Muğla’dan da bir plaj girdi. Fethiye’ye bağlı Kelebekler Vadisi, Instagram’da 26 bin 325 kez paylaşıldı ve listeye 23. sırayı aldı. Instagram’da en çok fotoğrafı paylaşılan ilk 3 plaj ise şunlar oldu.Nissi Plajı;  (Güney Kıbrıs) Instagram’da 124 910 kez paylaşıldı.Güney Kıbrıs’ın Ayia Napa bölgesinde 75 metre uzunluğuna sahip sahili plaj, turkuaz renkli deniziyle dünyanın dört bir yanından turist ağırlıyor. Brighton Beach; (İngiltere) Instagram’da 466 919 kez paylaşıldı. İngiltere’nin güney doğu bölgesinde Manş Denizi kıyısında renkli soyunma kabinleriyle ilgi çeken bir plaj. Positano Plajı; (İtalya) Instagram’da 986 714 kez paylaşıldı. Napoli Körfezinin güneyinde yer alan Pasitano plajı, denize dik yükselen dağlara oyulmuş kasaba ve köyleri ile Avrupa’nın en çok beğenilen plajları arasında.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018, 18:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83