İşte Alman turistin Alanya'daki gözde otelleri

Alman seyahat acenteleri ve online rezervasyon motorları tarafından kullanılan Traveltainment rezervasyon sistemindeki aramalar esas alınarak oluşturulan Hotelometer listesi açıklandı. Almanların Türkiye aramalarında büyük düşüş yaşanırken, Alanya'dan bazı oteller Almanların merceği altında

İşte Alman turistin Alanya'daki gözde otelleri

 24 Temmuz – 6 Ağustos tarihleri üzerinde Traveltainment üzerinden yapılan aramalara göre, Türkiye listesinde önemli değişiklikler yaşandı. 

banner111
Bu dönemde Alman turistlerin Türkiye’ye dönük aramalarında büyük bir düşüş meydana gelirken, Yunanistan ve Mısır aramalarında ılımlı, İspanya aramalarında ise hafif bir düşüş yaşandı.
Geçtiğimiz hafta listenin ilk sırasında yer alan Vera Stone, bu dönemde liste dışı kalırken, listenin yeni birincisi, geçtiğimiz dönem beşinci sırada yer alan SunConnect Sea World oldu. Delphin Imperial listeye ikinci sıradan dönüş yaparken, geçtiğimiz dönemin ikincisi Royal Dragon, altıncı sıraya geriledi. Geçtiğimiz dönem en çok aratılan üçüncü otel olan Oleander beşinci sıraya gerilerken, bu dönemin üçüncüsü listeye dönüş yapan Delphin Diva oldu. Bu dönemde, Türkiye listesindeki 5 otel değişti. Genel sıralama, aile ve çift otelleri sırasında Alanya yer almazken single oteller arasında 2'nci sırada Aska Just In Beach, 3'üncü sırada Riviera Hotel Spa, 4'üncü sırada Alaiye Kleopatra, 7'nci sırada Gardenia Hotel bulurken, Incekum Su ve Aslan Kleopatra Beste diğer otelleri takip etti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 18:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83