İşte herkesi kucaklayan yeni ALTİD

ALTİD, tüzük değişikliği ile tüm otelcileri çatısı altına aldı. Burhan Sili başkanlığındaki tek listeyle gidilen kongrede 11 olan yönetim kurulu üye sayısı 19'a çıktı.

İşte herkesi kucaklayan yeni ALTİD

 Alanya Turistlik İşletmeciler Derneği Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Burhan Sili tekrar başkan olarak güven tazeledi. 

banner111
Alanya Turistlik İşletmeciler Derneği Olağan Genel Kurul toplantısına; Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, ALTİD üyeleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in de katıldığı Alanya Turistlik İşletmeciler Derneği Seçimli Olağan Genel Kurulu, Alanya Kültür Merkezi’nde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Divan Kurulu’nun seçimi ile Olağan Genel Kurul başladı. Divan Başkanlığına Hüseyin Hacıkadiroğlu getirildi. Divan Başkanı seçilmesinin ardından tüzük değişikliğine gidildi. Oy çokluğu ile belirlenen tüzükler değiştirildi.

SİLİ: ALANYA’YI GELİŞTİRMELİYİZ

Olağan Genel Kurulun açılış konuşmasını Alanya Turistlik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili yaptı. Başkan Sili, “2016 yılı turizmde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle birliğe, beraberliğe geçmişe göre çok daha fazla ihtiyaç var. Alanya Kaymakamınız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven öncülüğünde birbirimizle istişare halinde bu derneği ve Alanya’yı daha çok geliştirmeliyiz. Bundan sonra daha hızlı, daha etkin bir şekilde çalışmalarımızı hayata geçireceğiz” dedi.

YÜCEL: EL BİRLİĞİ YAPILMALI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Gerek Dünya’da gerek Türkiye’deki ekonominin daralması nedeniyle turizmimiz etkilendi. Elimden geldiği kadar her konuda bende yardımcı olacağım. Bütün herkes elbirliği yapmalı” dedi.

TANRISEVEN: ALANYA İÇİN ARTIK DAHA MODERN BİR TURİZMCİLİK YAPILMASI GEREKMEKTEDİR

Hayırlı olsun dilekleri ile konuşmasına başlayan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “1985 yılında kurulan ALTİD’imizin bugünkü genel kurulu Alanya’mıza hayırlı olsun. Geçen dönem başarılı bir şekilde görev yapan ALTİD Başkanımızı tebrik ediyorum. Yönetim listesine baktığımız zaman dengeli bir liste kurulduğu ve herkesi kucakladığı görülüyor. Sivil Toplum Kuruluşları olarak örnek alınması gereken bir durum. ALTİD’in herkesi kucakladığı görülmekte. İnanıyorum ki geniş katılımlı bu yönetim önümüzdeki dönem çok daha işler yapacaktır. Alanya turizmine baktığımızda geçen yıl maalesef bir takım daralmalar olduğunu gördük. Bu durum Alanya olarak kendimizle ilgili değil, tamamen dış politikadaki bir takım sorunlar. Bütün bu sıkıntılara rağmen Alanya’mızın güvenli bir kent olarak belirtmek istiyorum. Geçen sezon Alanya’mızda ciddi bir olay yaşanmadığı gibi münferit olan olayları da güvenlik kuvvetleri anında çözdüler. Alanya’mız önümüzdeki sezonda da güvenli kent olarak turist ağırlayacaktır. Alanya için artık daha modern bir turizmcilik yapılması gerekmektedir” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN TURİZMCİLERE UYARI 

Yeni pazarlar aranması gerektiğini ifade eden Kaymakam Tanrıseven konuşmasını şöyle tamamladı: “ALTİD ile birlikte yeni pazarlar aranmalı. Alanya’mız 20 yıl önceki Alanya değil. Çok ciddi anlamda gelişti ve gelişmeye devam ediyor. Alanya’mızın tanıtımını da modern bir şekilde yapmamız gerek. Alanya’mız da biri Devlet Üniversitesi, diğeri Vakıf Üniversitesi olmak üzere iki Üniversite ve Süper Lig’de takımımız var. Bütün bu durumlardan faydalanmalıyız. Üniversitelerle bilimsel çalışma yapılarak Alanya turizmini yenilemeliyiz. Aksi takdirde bu sezon gibi kötü sezonlar geçirmeye devam ederiz. Bizler geçmişte olduğu gibi Alanya Kaymakamlığı olarak bundan sonrada sizlerin yanınızdayız.”

“YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ”

Protokol konuşmalarının ardından Alanya Turistlik İşletmeciler Derneği Başkanı Burhan Sili faaliyet raporunu okudu. Raporların okunmasının ardından Yönetim, Denetim ve Federasyon Delege Seçimi yapıldı. Tek aday olarak seçime giren Burhan Sili tekrar Alanya Turistlik İşletmeciler Derneği Başkanlığına getirildi.

İŞTE YENİ YÖNETİM
Burhan Sili, Servet Şakiroğlu, Mustafa Kahya, Serdar Gür, Muzaffer Barcın, Ali Orkan, Uğur Sipahioğlu, Hızır Bozdoğan, Mehmet Dahaoğlu, Elvan Güneş, Halil Çakır, Şevki Taç, Ataman Kural, Mikail Ülker, Mehmet Aydıncı, Ayşegül Karaca, Erhan Yönet, Cemal Kerem Sidar ve Özkan Önal.

ALTİD DENETLEME KURULU
Hasan Şakiroğlu, Mehmet Ali Kemaloğlu ve Mustafa Dinler. 
 
TÜROFED DELEGELERİ
Gülçin Güner, Hasan Şakiroğlu, Mikal Ülker, Burhan Sili, Hızır Bozdoğan, Hüseyin Balıkçıoğlu, Mehmet Dahaoğlu, Ali Döven, Halil Çakır, Hüsnü Hüseyin Yüksek, Müfit Kaptanoğlu, Hüseyin Hacıkadiroğlu, Ufuk Cömertoğlu, Serhat Kayış, Kamil Köseoğlu, Ertuğrul Gürel, Faik Melik Kaptanoğlu, Ekvan Güneş, Levent Alanya, Banu Okan, Hayriye Sadullahoğlu Argun, İbrahim Sipahioğlu, Gökalp Canko, Erhan Yönet ve Mevlüt Kılınç. 



Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2016, 16:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83