İŞTE YÜCEL'İN 3 YILLIK ALTAV PLANI

Alanya Belediye Başkanı ve ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel, "Son üç aydan bu yana çalışmaları ivedilikle, altyapısı sağlam temellerle, yeni projelerle, ileriye dönük üç yıllık bir çalışma programı hazırladık. Bölge adına, ne yapabileceğimiz konusunda istişare ederek, memleketin kazanması için çok şeyler yapıyoruz. Çünkü hepimiz Alanya’yı seviyoruz" dedi.

İŞTE YÜCEL'İN 3 YILLIK ALTAV PLANI

 Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yönetim kurulu üyelerini ağırladı. AGC Center’da bir araya gelen AGC ve ALTAV yönetimi, Alanya’nın tanıtımı için yapılan çalışmaları değerlendirdi.

banner111
Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Alanya Turizm Tanıtma Vakfı  (ALTAV)  yönetim kurulu üyelerini ağırladı. AGC Center’da bir araya gelen AGC ve ALTAV yönetimi, Alanya’nın tanıtımı için yapılan çalışmaları değerlendirdi.

AGC Center’da gerçekleşen buluşmaya Alanya Belediyesi ve ALTAV Başkanı Adem Murat Yücel,  TGF Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, ALTAV ve AGC yönetim kurulu üyeleri katıldılar. Yemek programının ardından ilk olarak basın mensuplarına bilge veren AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, turizm sektörünün yaşadığı krize değinerek, Alanya’nın tanıtımı konusunda medya olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

“BAŞKAN YÜCEL, İNSİYATİF ALDI”

AGC Başkanı Dim, "Bu süreçte ALTAV çok ciddi sorumluluk üstlendi. Bu sürecin başında tanıtım ve imaj çalışması geliyor ki bununla ilgili Belediye Başkanı ALTAV Başkanlığı'nı alarak inisiyatif aldı. ALTAV yönetim kurulu üyeleri kendi alanlarında çok önemli kişiler. Her şey bütçeyle oluyor. ALTAV’ın ciddi bir bütçeye ihtiyacı var. Bununla ilgili ALTAV Başkanı gayret gösteriyor ama şehrin yerel ekonomik ve sosyal dinamiklerinin katkı sağlaması, hepimizin ortak amacı. Bu katkının artması ve Alanya’nın tanıtımının imajının artması hepimizin ortak beklentisi. ALTAV üzerine düşeni yapmaya çalışıyor. AGC'de ALTAV’ın yönetiminde. Bizler de ALTAV içinde bir kuruluş olarak desteğimizi daha fazla sürdüreceğiz" dedi.


'3 YILLIK PLAN HAZIRLADIK'

Alanya Belediyesi ve ALTAV Başkanı Yücel ise ,"Bizim amacımız tanıtım ittifakının en güzel ve ideal şekilde çalışmasıydı. Bunu da yönetimi oluştururken kurumsallaştırdık. Bunun içerisinde oda, dernekler ve sizlerin olması gerektiğini düşünerek yola çıkmıştık. Son üç aydan bu yana çalışmaları ivedilikle, altyapısı sağlam temellerle, yeni projelerle, ileriye dönük üç yıllık bir çalışma programı hazırladık. Bölge adına, ne yapabileceğimiz konusunda istişare ederek, memleketin kazanması için çok şeyler yapıyoruz. Çünkü hepimiz Alanya’yı seviyoruz. Alanya için çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın sonucu hayırlı olur.” diye konuştu.

Yapılan sunumum ardından ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, yurtdışında yapılan tanıtım faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Mehmet Dahaoğlu, "Norveçle ilgili çalışma yapacağız. Gelecek yıl Helsinki fuarında Türkiye partner ülke." diye konuştu.

'AVM'LERDE ALANYA'YI TANITACAĞIZ'

İç pazarla ilgili bir komisyon kurduklarını dile getiren Dahaoğlu, "Pilot bölgeler belirleyeceğiz. AVM’lerde Alanya’nın tanıtımını yapacağız. İç pazarda da tanıtım çalışmalarına ağırlık vereceğiz." dedi

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 16:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83