Kardeşler atölyede ebru çalıştı

Alanya Belediyesi'nin Engelsiz Kent Alanya sloganıyla yapmış olduğu çalışmaları kardeş şehir Trakai'den gelen bir grup yerinde inceledi. Alanya Belediyesi Engelsiz Sanat Atölyesini de gezen heyet, burada El Sanatları Öğretmeni Ayşegül Macar Koçak ile birlikte ebru çalıştı.

Kardeşler atölyede ebru çalıştı

 Aralarında Engelsiz Yaşam Merkezi, Sosyal Hizmetler, Huzurevi gibi kurumlarda çalışanların bulunduğu Trakai heyeti,  Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi ziyaret etti.

banner111
Kardeş şehir Trakai’den gelen yirmi kişilik kardeş şehir heyeti, Alanya Belediyesi’ne bağlı  Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi ile Engelsiz Sanat Atölyesini ziyaret ettiler. Gruba ilk olarak Alanya Belediyesi’nin engellilik alanında yaptığı çalışmalar anlatıldı. Engellilere yönelik uygulama ve hizmetleri çok beğenen grup, bir çok yeni uygulamayı burada gördüklerine dikkat çekerek yetkililere teşekkür ettiler.

EBRU’DAN TÜRK BAYRAĞI YAPTILAR

Engelsiz Sanat Atölyesini de yerinde inceleyen kardeş şehir heyeti,  El Sanatları Öğretmeni Ayşegül Macar Koçak  ile ebru çalışmasında bulundu. Ebru sanatının tarihçesinin anlatıldığı atölye çalışmasında katılımcılar Türk Bayrağı ve istedikleri bir çok figürü uygulamalı olarak çalıştı. Alanya’ya ve Alanya Belediyesi’nin özellikle engellilere yönelik projelerini ve sosyal faaliyetlerini çok  beğendiklerini belirten kardeş şehir misafirleri ilk fırsat tekrar Alanya’yı görmeye geleceklerini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 15:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83