Kış turizmine bisiklet katkısı

Alanya Bisiklet Festivali’ne katkı sağlayanlara plaket verildi. ALTİD Başkanı Burhan Sili, “22 şehirden gelen 200 uzun yol bisikletçisine ev sahipliği yaptık.

Kış turizmine bisiklet katkısı
 Profesyonel spor yapanların kamplarını özelikle 'Ölü Sezon' dediğimiz kış aylarında Alanya'ya kazandırılmasışehrimize ve esnafa ciddi katkı sağlıyor” dedi.
ALANYA'DA ilk kez düzenlenen ve üç gün süren bisiklet festivalinin ardından festival organizatörleri teşekkür turuna çıktı. Festivall.com.tr ve Alanya Doğa Sporları Kulübü (ALDOSK) tarafından düzenlenen, Alanya Belediyesi ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin (ALTİD) destek verdiği organizasyon ilk kez düzenlenmesine rağmen büyük ilgi gördü.Festival organizatörleri festivalin ardından etkinliğe destek veren ALTİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili ve Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Serkan Akbaba'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

SİLİ: KIŞ TURİZMİ İÇİN BAŞARILI BİR ÇALIŞMA OLDU

ALTİD Başkanı Burhan Sili yaptığı açıklamada “Alanya Bisiklet Festivali ilk kez bu sene yapıldı.Burada öncelikle organizasyona öncülük eden Kerim Coşkun olmak üzere belediyemiz ve ALTİD olarak iyi organize olduk ve 22 şehirden gelen 200 uzun yol bisikletçisine ev sahipliği yaptık. Bu manada spor turizminin Alanya için ne kadar uygun olduğu yeniden gözler önüne serildi.Profesyonel spor yapanların kamplarını özelikle 'Ölü Sezon ' dediğimiz kış aylarında Alanya'ya kazandırılmasınınşehrimize ve esnafa ciddi katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Kış turizmine katkı sağlayan bu tip etkinliklere desteklerimiz devam edecek” dedi.

AKBABA: ALANYA ORGANİZASYON ŞEHRİ

Teşekkür ziyaretinin bir diğer durağı Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı oldu. Festival komitesi etkinlik boyunca gezi güzergahları üzerinde üst düzey güvenlik sağlayan jandarma personeline teşekkür etti. Yarbay Akbaba “Alanya tam bir organizasyon şehri.Spor organizasyonları için şartlar çok uygun. Biz de bu organizasyonlarda üzerimize düşeni profesyonelce yapıyoruz” diye konuştu.

FESTİVALE KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Festivall.com.tr adına açıklama yapan yetkililer ise“Alanya çok güzel bir festival kazandı.Bu organizasyon katlanarak büyüyecek. Festival ilk kez olmasına rağmen neredeyse sıfır hata ile sonlandı. Katılımcılar şehrimizden çok mutlu ve memnun ayrıldı. Bu yolda bizimle olan, bize destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 12:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83