'Lübnanlıları Alanya'ya davet diyorum'

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Lübnan’dan gelen OTV Kanalı’na röportaj vererek Alanya’yı tanıttı.

'Lübnanlıları Alanya'ya davet diyorum'

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’yı uluslararası çapta tanıtmaya devam ediyor. Lübnan'da ve Arap dünyasında Türkiye'nin ve Akdeniz’in incisi Alanya'yı tanıtmak için, Alanyalı iş adamları ve Lübnanlı iş ortakları, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret ettiler. Heyetle birlikte gelen ve Lübnan’ın yeni seçilen Cumhurbaşkanı Michel Aoun’un sahibi olduğu OTV Kanalı, Başkan Yücel ile bir röportaj gerçekleştirdi.  

banner111
YÜCEL: “LÜBNANLI VATANDAŞLARI VE İŞ ADAMLARINI ŞEHRİMİZE BEKLİYORUZ”

Lübnan’ın ünlü televizyon kanalı OTV ekibinden spiker Nermine Korban Bechara’nın sorularını yanıtlayan Başkan Yücel, Lübnanlı vatandaşları tatil için Alanya’ya davet etti. Yücel: “Alanyamız doğal güzelliklerinin yanında güvenlik açısından da güçlü bir şehirdir. İnsanlar 24 saat boyunca güven içinde şehrimizi dolaşabilir. Tarihi ve doğal güzelliklerimizi görmesi için bütün Lübnanlı vatandaşları şehrimize bekliyorum. Ayrıca Lübnanlı iş adamları da şehrimize gelerek yatırım yapabilirler.” dedi.

Lübnan OTV televizyonunda yayınlanacak olan röportaj, tüm Arap ülkelerinde seyredilebilecek. Alanya'nın tanıtımında şehrin doğal güzellikleri, turizm potansiyeli, sosyal hayatı anlatılacak.


Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 16:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83