Merakla beklenen turizm fuarı başladı

Turizm sektörünün merakla beklediği MITT Moskova Turizm Fuarı başladı. Alanya’dan çok sayıda turizmcinin yer aldığı Fuarda ALTSO’yu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kamburoğlu temsil ediyor. Fuarın ilk günü Alanya standını Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu da ziyaret ederek, turizmcilerle görüştü. ALTAV yöneticilerinin de yer aldığı stand ilk gün katılımcılardan büyük beğeni aldı.

Merakla beklenen turizm fuarı başladı

 Türkiye holünün açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un yaptığı dev fuar, 15 Mart akşamı sona erecek. ALTAV Yöneticileri ile beraber ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kamburoğlu’nun da yer aldığı çok sayıda Alanyalı turizmci, bugün başlayan MITT Moskova Turizm Fuarı’nda Alanya tanıtımına başladı

banner111
Fuarda yer alan Alanya standında Alanya’ya özgü hediyelikler, tanıtım argümanları yer alıyor. Fuarı ziyaret eden Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, turizmcilerle görüş alışverişinde bulundu.

KAMBUROĞLU: “ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ”

Fuarı değerlendiren ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kamburoğlu, Alanya standına büyük ilginin olduğunu söyledi. ALTSO Yönetimi olarak yurt içi ve yurt dışı tanıtım faaliyetlerine büyük önem verdiklerini belirten Kamburoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana elimizi taşın altına koyduk. Alanya’mızın kalkınması için her türlü projeye destek verdik. Tanıtım çalışmalarında etkin rol aldık. Elimizi taşın altına koyduk, koymaya da devam edeceğiz. Burada turizmciler beraber gayet güzel çalışma ortamı bulduk. Fuarın Alanya’mız ve ülke turizmimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Kamburoğlu ayrıca, fuarı ziyaret eden ülkemizin Rusya Büyükelçisi Hüseyin Diriöz ile de görüşerek, turizm sezonunu değerlendirdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 17:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83