Mixx Travel Alanya'yı şaha kaldıracak

Mixx Travel, Mixx Seyahat Acentesi yeni yerinde görkemli bir açılışla faaliyet başladı. İşyeri sahibi Ercan Seçilmiş, "Alanya’yı Danimarka ve İsveçli turistlerle dolduracağız." diye konuştu.

Mixx Travel Alanya'yı şaha kaldıracak
Mixx Travel’ın açılışını Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’in yaptığı törende, Alanya’da faaliyet gösteren turistik işyeri sahipleri ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasında ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, "Mixx Travel, Mixx Seyahat Acente sahibi Ercan Seçilmiş’i kutluyorum. Alanya’ya, Danimarka ile İsveç’ten getirdiği turist rakamları küçümsenemez. Rabbim bereketli ve bol kazançlar nasip etsin. Alanya’mıza hayırlı olsun." şeklinde konuştu. 23 Yıldır değişlik Seyahat acentelerinde çalışan, 2009'da İsveç'te hayata geçirdiği kendine ait  Mixx Travel acentesi ile Danimarka ve İsveç’ten 2018 yılı sonuna kadar 25 bin turist getireceğini vurgulayan işyeri sahibi Ercan Seçilmiş, "Mixx Travel  Alanya’yı şaha kaldıracak. Danimarka ile İsveç’ten sonra Norveç’ten de yolcularımızı Alanya'ya getireceğiz." dedi. 

Öte yandan Mixx Travel, Mixx Seyahat acentesi Kızlarpınarı Mahallesi, Atatürk Bulvarı  No: 216/B 07400 Alanya 0.242 512 88 12 numaralı telefon numarası ile yeni yerinde yer alırken, acentenin müdürlüğünü ise Deniz Mehtap Hacıkadiroğlu yapacak. 

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2018, 12:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83