O tesislerin standartı yükseltilecek

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Başkan Yücel, ALTİD’in yeni yönetimine başarılar diledi.

O tesislerin standartı yükseltilecek

 Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçimin ardından, Burhan Sili başkanlığındaki ALTİD’in yeni yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yücel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette 2017 yılı turizm sezonundan beklentiler, ekonomik gelişmeler ve tanıtım çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

banner111
BELEDİYE BELGELİ TURİSTİK TESİSLER ALTİD’E ÜYE OLABİLECEK

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin Seçimli Olağan Genel Kurulu sonrası yapılan tüzük değişikliği ile Belediye Belgeli turistik tesislerin ALTİD’e üye olabilmelerinin önü açılmıştı. Tüzük değişikliği ile meydana gelen yeni süreç de toplantıda masaya yatırıldı. Belediye ile ALTİD arasında yapılan işbirliğine göre; Belediye Belgeli Turistik Tesisler’in standartlarının yükseltilmesi için ortak çalışmalar yapılması görüşüldü. Ayrıca bu tesislerin ALTİD’e üye olmasının desteklenmesi, tesislerin denetimlerinin arttırılması ve standartlarının yükseltilmesi için ortak çalışmalar yapılması da kararlaştırıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yücel, Alanya’daki tüm sivil toplum örgütleri gibi ALTİD ile de işbirliği içinde çalıştıklarını kaydederek, yeni ALTİD yönetimine başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83