Oteller, tur operatörleri ve reisebürolar Almanya’da buluşuyor

Türk Acenteciler Birliği’nin (COOPTRR) Almanya-Essen’deki workshop organizasyonunda oteller, acenteler ve tur operatörleri Türk turizmi için bir araya gelecek.

Oteller, tur operatörleri ve reisebürolar Almanya’da buluşuyor
2018 yılı için Türkiye turizmine katkı sağlayacak çalışmalar yapacak olan COOP TRR, Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Rus Acenteciler Birliği’nin de (COOP EAST) desteğini alarak Almanya’nın Essen kentinde 18 Kasım 2017 tarihinde Türk ve Avrupalı turizmcileri buluşturacak. Türkiye turizm sektörü için plan ve işbirliklerinin yapılacağı büyük buluşmada turizm sektörünün tüm bileşenleri bir araya gelecek.

Otellerden büyük ilgi

Premium Sponsorlardan Anex Tour Almanya, Bentour, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve World Of Sunrise’ın katkıları ile gerçekleştirilecek olan workshopa Türkiye’den Rixos Hotels, Paloma Hotels, Martı Hotels, Emir Hotels, IC Hotels, Papillon Hotels, Susesi Luxury Resort, Hilton Dalaman, Sirius Deluxe, Spice Hotel, Sirene Belek Hotel, Meryan Hotel katılım gösterecek.
Yaklaşık 400 Türk ve Rus reisebüro yetkilisinin katılacağı workshopa tur operatörleri ve havayolu firmaları da ilgi gösteriyor. Workshopa otellerin yanı sıra ünlü markalar da stant açarak destek verecek.

"Avrupa’da ses getirecek"

COOPTRR Türkiye Direktörü Hasan Çetin, workshopa katılımın her geçen gün arttığını söyledi. Çetin, "Özellikle reisebüroların ve tur operatörlerinin 2018 planlamalarının ön görüşmelerinin yapılacağı bu organizasyon 2018’e dair ipuçları gösterecektir. Oteller, tur operatörleri ve acentelerin bu büyük buluşması ile Almanya pazarı başta olmak üzere Avrupa’da ses getirecektir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2017, 09:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83