Rekortmen dizinin reklamları dönmeye başladı

Rekor kıran dizinin yeni bölümlerinin reklamları TV’lerde dönmeye başladı.

Rekortmen dizinin reklamları dönmeye başladı

 ALTSO öncülüğünde Alanya Belediyesi, DETUR ve ALTAV’ın katkılarıyla çekimleri yapılan ve Finlandiya Fox TV’de yayınlanan “Alanya’nın Kahramanları” adlı dizinin yeni bölümlerinin tanıtımı başladı.

banner111
Ülke olarak her alanda zor bir süreçten geçildiğini belirten ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, geçtiğimiz dönem izlenme rekorları kıran dizinin yeni bölümlerinin yayınlanmasının her zamankinden çok daha önem taşıdığını söyledi.
Geçtiğimiz yıl Finlandiya Fox TV’de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran 12 Bölümlük “Alanya’nın Kahramanları” adlı dizinin yeni bölümlerinin tanıtımı başladı. Tanıtım afişlerinde ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’de yer aldı. Şahin, ülke olarak zorlu bir süreçten geçtiğimize vurgu yaparak, “Bu dönemde yılmadan mücadele etmeliyiz. Sürekli projeler geliştirmeliyiz. Sadece Finlandiya’da değil diğer İskandinav ülkelerinde de izlenebilen dizimiz Alanya’mızın tanıtımına çok önemli katkılar yapıyor. Bu gibi tanıtım argümanlarının çoğaltabilirsek ülkemizin imajına da olumlu katkılar yapmış olacağız” dedi.

“ALANYA’YI EVLERİNE GÖTÜRDÜK”

Programın içeriğine ilişkin de bilgiler veren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Alanya’nın Kahramanları” adlı dizide Alanya’da yaşayan Finlandiyalıların yaşamından kesitlerin izleyiciyle buluştuğunu söyledi. Başkan Şahin, “Filmde, Alanya’mızda yaşayan Finlandiyalıların sosyal yaşamları konu alınıyor. Her birinin Alanya’mızda güvenle, mutluluk içinde yaşadığı, sağlık başta olmak üzere her ihtiyaçlarının en modern şekilde karşılandığı belirtiliyor. Alanya’mız bir dünya kentidir. Buraya gelip Alanya’mıza âşık olmayan yoktur. Program sayesinde ekran başındaki insanların farkında olmadan Alanya’da yaşama imkânı buldu. Başka bir deyişle Alanya’mızı İskandinav dostlarımızın evlerine götürmüş olduk. Dizi geçtiğimiz yıl Finlandiya’da izlenme rekorları kırdı. Çok beğenildi, bu yüzden de yeni bölümleri çekildi.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2017, 11:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83