Rus acenteciler “turizm güzeli” olmak için yarıştı

Rusya’da faaliyet gösteren acentelerde görev yapan yetkililer “Miss Tourizm 2017” olmak için Antalya’da podyuma çıktı. Biblio Globus, Kilit Global, Rixos Hotels ve Online Tours’un katkıları ile düzenlenen “Miss Tourizm 2017” Antalya’nın Kemer ilçesinde yer alan Rixos Sungate Hotel’de gerçekleştirildi.

Rus acenteciler “turizm güzeli” olmak için yarıştı
Rusya’da faaliyet gösteren 280 acente çalışanı “En Güzel” olmak için Antalya’da podyuma çıktı. Birbirinden güzel Rus acente çalışanları jüri üyelerini seçim yapmakta zorladı.

Konu hakkında ortak açıklama yapan Kilit Global Genel Müdür Yardımcısı Mihriban Yılmaz ve Biblio Globus Acenteler Müdürü Anna Bagdasaryan, “Rusya’nın en güzel acente çalışanını yani Miss Tourizm 2017’yi seçmek için Antalya’da bir araya geldik. Jürimiz seçim yapmakta bir hayli zorlandı. Güzel ve değişik bir organizasyona ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Bu organizasyonla acentelerimizi 2018 yılına motive etmek istedik. Kısa bir süre de olsa iş ortamından uzaklaşmak hem bizler hem de acentelerimiz için iyi oldu” dedi.

280 acente güzeli arasından finale kalan Golikova Valeria birinci, Usacheva Ksenia ikinci, Davydova Daria ise üçüncü oldu. Ayrıca Novika Daria da Kilit Global Güzeli seçildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 10:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83