Rusya'dan Alanyalı turizmciyi sevindirecek haber

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) hazırladığı raporda, Antalya tatil fiyatlarının yüzde 30 arttığı buna rağmen talep artışının devam ettiği belirtiliyor.

Rusya'dan Alanyalı turizmciyi sevindirecek haber

 Türkiye’nin Rusya’ya yönelik paket tur fiyatları geçen yıla göre ortalama yüzde 15 oranında artasına karşın, talepte düşüş olmadığı, bunda Rusların gittikleri yerlerde Türkiye’deki hizmet kalitesini almayışlarının etkili olduğu belirtiliyor…

banner111
Kısa adı ATOR olan Rusya Tur Operatörleri Birliği’nin hazırladığı "Antalya bu yıl da havada kapışılıyor" başlıklı raporda, bu yıl Türkiye’ye giden Rus sayısının 6 milyonu aşabileceği belirtiliyor.
Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Dr. Erkan Yağcı ATOR Raporundaki Türkiye’yi tercih nedeninin yüksek hizmet kalitesinden kaynaklandığının belirtilmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Yağcı, özellikle Rusya pazarındaki bu gelişmenin yalnız turist sayısının artışı ile sınırlı kalmayacağını, turizm gelirlerinin artmasına da ciddi katkı yapacağını söyledi.
Rusya Tur Operatörleri Birliği'nin "2019 fiyatları yüzde 30 arttı" tespitini de yorumlayan Yağcı, "Tesisten tesise fiyat değişiklikleri görülebiliyor. Bizim önceliğimiz ise 2019 turizm sezonunda yüzde 10-15 arasında gelir artışını sağlamak. Bu yıl turist sayısından çok turizm gelirlerine yönelmiş durumdayız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2019, 21:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83