Rusya ve Ukrayna'dan direk uçuş müjdesi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve TAV Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay ile biraraya gelen Anex Tour Genel Müdürü Vural Karasu, 2017 uçuş rotasına Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nı da alarak Rusya ve Ukrayna üzerinden direkt uçuş yapılacağı müjdesini verdi.

Rusya ve Ukrayna'dan direk uçuş müjdesi

 Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu toplantısı ALTAV Toplantı Salonu’nda yapıldı. ALTAV ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlık ettiği toplantıya, TAV Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay ve Anex Tour Genel Müdürü Vural Karasu da katıldı. Yapılan toplantıda Rusya’dan Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na direkt uçuş konusu başta olmak üzere, bu havalimanının etkin kullanımı üzerinde duruldu.

banner111
BAŞKAN YÜCEL, “GZP BÖLGE TURİZMİ İÇİN BÜYÜK AVANTAJ”

Kaliteli turizm için ulaşımın önemli olduğuna vurgu yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Ulaşım turistlerin tatil seçimlerinde çok önemli rol oynuyor. Tatilciler ortalama bir hafta konaklıyorlar ve  uzun kara yolculuğundan kaçınıyorlar. 3-4 saat süren yolculuktan sonra otellerine ulaşıyorlar. Bu da kaliteyi yükseltmek zorunda olduğumuz sektörü zora sokuyor. GZP’nin açılmasından sonra en uzak noktamıza artık 45 dakikada ulaşabiliyoruz. Bu havalimanı bölge  turizmi için çok büyük avantaj sağladı.  TAV ve Anex gibi kurumların ortak çalışması hem bölgeye hem de bu kurumlarımıza önemli faydalar sağlayacak. Bölgelerin ekonomik refahı arttıkça güleryüz oranı da artacak. ALTAV ve Belediye Başkanı olarak sizlere şimdiden bol kazançlar diliyorum. Bölge halkı adına da ilgi, alaka ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ANEX TOUR, 2017 UÇUŞ ROTASINA GZP HAVALİMANI’NI DA EKLEYECEK 

Anex Tour Genel Müdürü Vural Karasu,  “Rusya ve Ukrayna’dan önümüzdeki yıl Gazipaşa’ya uçaklarımızı indireceğiz. Bizi gören rakiplerimiz de bu havalimanını kullanmak isteyeceklerdir. Uzun vadede Alanya kazanacaktır. Sadece Antalya’ya bir milyon yolcu indiriyorduk. Bu pastadan Alanya’ya da önemli bir pay kazandıracağız. Dünyanın her yerinde havalimanından uzak olan bölgeler daha ucuz satılır. GZP ile daha geniş turist profiline ulaşarak tesislerin daha yüksek fiyatlara satılmasına önemli katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

TAV PAZARLAMA KOORDİNATÖRÜ SERKAN KARAHATAY “ALANYA SEVDALISIYIZ”

TAV Yönetimi olarak terminal inşaat ve düzenlemesine ilk başladığımızda “Oraya uçak inmez” diyenler ve yüzümüze gülenler oldu diyerek sözlerine başlayan TAV Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay ise şu ifadelere yer verdi:
“Hiç sıkılmadık ve moralimizi bozmadık. İnşallah Anex Tour da Ukrayna ve Rusya gibi önemli pazarların GZP’de açılmasına vesile olacak. Alanya bu iki ülkede zaten bilinen ve ilgi gören bir destinasyon. Hem bu uçuşlarda sunulan ticari avantajlarla hem de bölgeye olan yarım saatlik bir mesafeyle yolcuların otellerine ulaşabilmeleri büyük bir memnuniyet yaratacak. Bu gün Antalya’dan 3 saati aşan yolculuk GZP ile yarım saate düştü. Bu havalimanımızın bölge turizmine önemli katkıları var. Alanya sevdalısıyız. Avrupa’da Türk tur operatörü kalmadı. Bu sebeple Anex’in varlığı bizleri ayrıca mutlu ediyor. Başkan Adem Murat Yücel’e ve ALTAV yönetimine bizlere süre gelen destekleri için teşekkür ederim. 

BAŞKAN YÜCEL’DEN ANEX VE TAV YÖNETİMİNE ALANYASPOR FORMASI

TAV ve Anex Tour Yönetimine Alanya’ya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, her iki firma yönetimine de Alanyaspor forması ile tarihte Alanya’nın deniz ticaret merkezi olduğunu anlatan  Alanya gravürü hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 18:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83