Şahin'den ITB Berlin değerlendirmesi

Almanya'nın Başkenti Berlin'de yapılan ve dünyanın en önemli fuarlarından olan ITB Berlin'e katılan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin fuarın ilk günü sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Şahin'den ITB Berlin değerlendirmesi

Önümüzdeki sezonun fotoğrafının çekileceği dünyanın en önemli fuarı ITB Berlin dün kapılarını açmıştı. 11 Mart'ta sona erecek ITB'de Alanya'dan yaklaşık 75 turizmci yer alıyor. Türkiye'den katılan turizmci sayısının ise 2 binin üzerinde olduğu belirtiliyor. Bu dev fuarda Alanya 52 metrekarelik özel bir stantla tanıtılıyor.

banner111
ITB Berlin'de açılan Alanya standını ilk günden itibaren yalnız bırakmayan isimlerin başında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin geliyor. Dün Alanya standında yoğun bir performans gösteren Şahin, fuarın ilk günü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

'ALANYA STANDINA YOĞUN İLGİ VAR'

Şahin değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

"Dünyanın en önemli turizm fuarlarının başında yer alan ITB Berlin Fuarında Alanyamızın standı ziyaretçi akınına uğruyor. Alanyamızın Gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun da fuara teşrifleri ile Alanyamıza ve ülkemize olan ilginin arttığını gördük. Fuarda çok sayıda üst düzey acente yetkilisi ile bir araya gelerek Alanyamızın turizmini değerlendirme imkanı bulduk. Dünya turizm devi Thomas Cook'un Hoteller Kontrat Direktörü Joachim Seip’in Alanyamız konusundaki fikirlerini aldık, görüşlerimizi ilettik. Fuar süresince Alanyamızdan gelerek stand açan firmalarımızı da ziyaret ederek başarılar diledik. Firma yetkililerimizin görüşlerini alarak bu önemli organizasyondan daha fazla nasıl kazanım elde edebileceğimizi değerlendirdik." dedi.

Şahin'in fuarın son gününe kadar Almanya'da kalacağı ve kritik görüşmeleri sürdüreceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 10:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83