Sırp pop star klibini Alanya’da çekecek

Türkler arasında Sırpların Sıla’sı olarak bilinen ünlü pop star Ana Kokic, beklenen klibini Alanya Turizm Tanıtma Vakfı katkılarıyla Alanya’da çekecek.

Sırp pop star klibini Alanya’da çekecek

 Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’da düzenlenen Uluslararası Belgrad Turizm Fuarı’nda Alanya tanıtımı yapılıyor. Fuarda Alanya’yı Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Güneş temsil ediyor. Güneş, tanıtım çalışmaları kapsamında Sırp pop yıldızı Ana Kokic ile Bakanlık standında görüştü. Türkler tarafından Sırbistan’ın Sıla’sı olarak bilinen Kokic, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Müşaviri Derya Polat Bahadır’ın katkılarıyla yapılan görüşme sonucunda merakla beklenen klibini nisan ayında Alanya’da çekeceğini söyledi. Belgrad Büyükelçisi Tanju Biliç, yapılacak olan klip çalışmasının Alanya’nın bir başarısı olduğunu söyleyerek, “Bu çalışma Alanya ve ülkemiz adına önemli bir tanıtım materyali olacak” dedi.

banner111

“ALANYA TATİLİ HEDİYE EDİLDİ”

Ayrıca Türk Hava Yolları (THY) katkılarıyla kalabalık katılımcı önünde yapılan çekilişte iki kişiye uçak dahil bir hafta Alanya tatili hediye edildi. Alanya tatili kazanan talihlinin çekilişini ise ünlü pop star Ana Kokic yaptı.   

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2017, 08:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83