TANITIMDA DANİMARKA ATAĞI

Danimarka’nın tanınmış dansçılarından Süper Star Silas Holst dünyaca ünlü Saturday Night Fever’ filminin müzikali için Alanya’ya geldi. John Travolta’nın şöhreti yakaladığı ve ünlü müzik grubu The Beetles’ın şarkılarının meşhur olduğu ‘Saturday Night Fever’ filminin müzikali için Alanya Açık Hava Tiyatrosunu gezen Holst, Alanya’nın ikinci evi olduğunu söyledi.

TANITIMDA DANİMARKA ATAĞI

 Müzikalin “Dirty Dancing” programını bu yıl içinde Açık Hava Tiyatrosunda yapmayı planlayan ünlü Danimarkalı Yıldız Silas Holst, gelecek yıl da daha büyük bir planlama içinde Saturday Night Fever’ın müzikalini Alanya da beğeniye sunacaklarını dile getirdi.

banner111
Söz konusu programı yılda yüzbinlerce biletli kişinin izlediği ve çok ciddi hayran kitlesi olduğu biliniyor.
Müzikalin yapımcısı Danimarkalı Sılas Holst, 02 Mayıs 2016 Pazartesi günü ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Çintaş ve İşadamı Tamer Yalçın’la birlikte Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda incelemelerde bulundu.

“ALTSO DESTEKLİYOR”

Program hakkında bilgi veren ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Çintaş, Sılas Holst’un Danimarka’nın en önemli süper starlarından biri olduğunu belirterek, “Çok önemli bir şov programını Alanya’da ağırlayacağız. ALTSO Yönetimi olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Bu Alanya tanıtımı için çok önemli. Alanya’ya önemli katkıları olacak. Ben bu organizasyona öncülük eden işadamı Tamer Yalçın’a da teşekkür ederim” dedi.
İşadamı Tamer Yalçın ise, Alanya’nın tanıtımı konusunda ALTSO’nun ilgisinden büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Programımız inşallah Alanya için çok faydalı olur. ALTSO yönetimine verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

HOLST: “ALANYA BENİM İKİNCİ EVİM”

Alanya’nın gerek hava koşullarını gerekse kültürünü çok beğendiğini aktaran Holst: “Danimarka da yaptığımız programımız büyük ilgi gördü. 30 kişilik ekibimizle Alanya’da üç haftalık bir program düşünüyoruz. Birkaç program yapmayı planlıyoruz. Bu programımızı gelecek yıl Alanya’ya getireceğiz. Ama öncelikle bu yıl ‘Dirty Dancing’ programımızı Alanya’da gerçekleştireceğiz. Benim de burada evim var, sık sık geliyorum. Artık ikinci ülkem burası oldu” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 16:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83