'Tatilci rotayı Alanya'ya çevirdi'

İç pazarda son dakika kampanyaarına yoğun ilgi gösterildiğini belirten Tatil.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, Belek ve Lara otellerindeki yüksek doluluk nedeniyle tatilcinin rotayı Side, Kemer, Alanya ve Ege'ye kırdığını belirtti.

'Tatilci rotayı Alanya'ya çevirdi'

 Yüzde 40’a varan indirim kampanyalarıyla yurt içinde gecelik kişi başı fiyatların 52 TL’den başladığını söyleyen Koray Küçükyılmaz, “Bu dönemde yabancı turistlerden de büyük bir talep olduğundan dolayı özellikle Antalya’daki pek çok tesis, son dakika fırsatlarını erken sonlandırmaya başladı.'' dedi.

banner111
Bu yıl 12 Haziran’da başlayan son dakika kampanyalarına yoğun ilgi olduğunu söyleyen Küçükyılmaz, yüzde 40’a varan indirimler ile birlikte yurt içinde gecelik kişi başı 52 TL’den başlayan fiyatlarla tatil satın almanın mümkün olduğunu belirtti. Küçükyılmaz, “Özellikle Belek ve Lara bölgelerine gösterilen yoğun ilgi sonucu birçok tesis son dakika kampanyalarını bitirdi. Side, Kemer, Alanya, Bodrum, Çeşme, Kuşadası ve Marmaris bölgelerine ise yoğun bir talep söz konusu. Buna yabancı turistlerin ilgisi de eklenince, son dakika kampanyalarındaki indirim oranları hızla düşüyor veya sonlandırılıyor. Bu nedenle tatilini henüz planlamamış olanlara, yüksek indirimden faydalanmaları için acele etmelerini tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Şirketin verilerine göre, son dakika kampanyalarından yararlanan tatilciler, hizmet kalitesi yüksek, fiyatları uygun tesisleri tercih ediyor. Bu segmentin fiyat aralığı ise, gecelik kişi başı 220 TL ila 300 TL arasında değişiyor.


Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 11:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83