TÜREL TURİZM İÇİN ALMANYA'DA

Mart ayında tanıtım maratonuna çıkan ve 2 hafta içinde 55 bin kilometre yol kat eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Turizm sektör temsilcileri, Gazeteciler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelmek için Almanya’ya gitti.

TÜREL TURİZM İÇİN ALMANYA'DA

 Almanya’nın en büyük tur operatörü Thomas Cook Genel Müdürü Stephiene Berk ve ünlü Gazeteci Dr. Hermann ile görüşecek olan Türel’e Antalya Tanıtım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Şen, AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf  Hacısüleyman ve ANSET Genel Müdürü Gaye Doğanoğlu eşlik ediyor.

banner111
 
TÜRK GAZETECİLERİ İLE BİR ARAYA GELECEK

22-25 Mayıs tarihlerinde Almanya’da temaslarda bulunacak olan Türel ve beraberindeki heyet ilk olarak Sabah ve Hürriyet Gazetelerinin Almaya bürolarını ziyaret edecek. Ziyaret sırasında,  Almanya’da yaşayan üçüncü kuşak Türklerin tatil planlarında Antalya’yı tercih etmesi için karşılıklı fikir alış verişinde bulunulacak. Antalya’da son dönemde yaşanan gelişmeler, otel kapasiteleri ve turizm olanakları anlatılacak.
 
ÜNLÜ GAZETECİ VE THOMASS COOK CEOSU İLE GÖRÜŞECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Frankfurter Allgemeine Zeitung Gazetesinin Türkiye uzmanı editörlerinden Dr. Rainer Hermann ile de bir araya gelecek. Türel, Şen, Hacısüleyman ve Doğanoğlu, Türkiye ile ilgili yaptığı analizler ve köşe yazıları ile tanınan Dr. Hermann’ın ardından Almanya’nın en büyük tur operatörü Thomas Cook Genel Müdürü Stephiene Berk ile görüşecek. Toplantılar sırasında Antalya’nın G20 zirvesi ve Güçlü Şehirler Ağı Küresel Zirvesi’ne büyük bir başarı ile ev sahipliği yaptığı anlatılacak.
 
ANTALYA HER YÖNÜ İLE TANITILACAK

Antalya’nın sahip olduğu doğal güzellikler ve tarihi mirasının yanı sıra turizm alt yapısının anlatılacağı görüşmelerde 22 Nisan günü kapılarını açan ve farklı kıtalardan medeniyetlerden 53 ülkenin katıldığı EXPO 2016 ANTALYA üzerinde durulacak. Ziyaretin ikinci günü Sivil Toplum Örgütleri, turizm sektörünün temsilcileri, Almanya’da yaşayan Türk gazeteciler ve turizm uzmanı Alman gazetecilerin katılımı ile basın toplantısı düzenlenecek.
 
5 ÜLKEDE DAHA TANITIM YAPILACAK

Antalya için tanıtım atağı 5 farklı ülkeye yapılacak olan ziyaretlerle devam edecek. Başkan Türel Mayıs sonunda İngiltere’nin başkenti Londra ve Danimarka'nın başkenti Kopenghak’a gidecek. İki ülkede yapılacak olan temasların ardından Avusturya, İsveç ve Norveç’te de tanıtım çalışmaları yapılacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e ziyaretler sırasında TÜROFED Başkanı ve Dünya Turizm Örgütü Başkan Yardımcısı Osman Ayık, AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Antalya Tanıtım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Şen, Profesyonel Otel Yöneticiler Derneği Ali Kızıldağ, TÜROFED eski başkanlarından Ahmet Barut, TÜROFED Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ve ANSET Genel Müdürü Gaye Doğanoğlu eşlik edecek. Tanıtım maratonunda Antalya heyetine Dünyanın en ünlü tanıtım ajanslarından biri olan Hill– Knowiton firması danışmanlık yapacak.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 20:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83