Türel ülke ülke gezip turist topluyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalı turizmcilerle birlikte kentin 2017 sezonu tanıtım projesini anlatmak için Almanya’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Heyetin bir sonraki durağı ise Hollanda olacak.

Türel ülke ülke gezip turist topluyor

’Media Brifing Roadshow Antalya’ kapsamında Frankfurt ve Hamburg’da turizm konusunda çalışan gazetecilere Antalya’yı anlatan heyeti, Türkiye’nin Hamburg Başkonsolosu Mehmet Fatih Ak, Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı ve Franfurt Kültür ve Turizm Ataşesi Osman Şahin ağırladı.

banner111
Heyet, ilk ziyaretin gerçekleştiği Frankfurt’ta Almanya’nın en etkin gazetelerinden Frankfurter Algemeine Zeitung’un turizm direktörü ve yazarı Timo Kotowski ile bir araya gelerek Antalya’yı konuştu. Yapılan sunumların ardından, tüm gazetecilere kahve fincanı takımı hediye edildi. 

Heyet, Hamburg’da turizm şirketleri ve acenteler ile de bir araya geldi. 

SIRADA HOLLANDA VAR

Hürriyet’te yer alan habere göre, Antalya heyeti, daha sonra Amsterdam’a gidip, Hollanda’daki turizmciler, basın mensupları ve çeşitli sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya gelecek.

Bu gezi, geçen yıl yapılan ziyaretin devamı niteliğinde... Geçen yıl Antalya’dan Almanya’ya giden bir heyet, kentin sahip olduğu tarihi ve turistik değerleri, yenilikleri Alman kamuoyuna duyurmak için çeşitli etkinlikler düzenlemişti. Bu amaçla medya mensupları ve turizm sektöründen temsilcilerle de bir araya gelmiş, Antalya’nın farkını ve turistler için sunduğu imkanları anlatmıştı.

HEYETTE KİMLER VAR?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığındaki heyette şu isimler yer alıyor: Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yusuf Hacısüleyman, IC – Fraport Havalimanı Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Döngel, Barut Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Barut, Profesyonel Otelciler Derneği Başkanı ve Rixos Downtown Genel Müdürü Hakan Duran, TÜROFED Başkan Yardımcısı ve Serra Palace Hotel sahibi Sururi Çorabatır ve ANSET Genel Müdürü Gaye Doğanoğlu.

Görüşmelerin detaylarına dair bir açıklama ise henüz yapılmadı.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 10:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83