TURİZM ÇALIŞANLARINA GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

Alanya Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ÇEVKO işbirliği ile turizm sektörü çalışanlarına yönelik ‘Turizm Sektöründe Atık Yönetimi’ konusunda eğitim semineri düzenliyor.

TURİZM ÇALIŞANLARINA GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

 Alanya Belediyesi, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı İktisadi İşletmesi (ÇEVKO) ile geri dönüşümlerin değerlendirilmesi ve tekrar kullanıma kazandırılması ile ilgili vatandaşlara eğitim verilmesi konusunda geçtiğimiz aylarda protokol imzalamıştı. Alanya Belediyesi,  geri dönüşüm ve atık yönetimi konusunda ilk eğitim seminerini yarın turizm sektörüne yönelik düzenliyor.

banner111
Yarın saat 15.00’da Kültür Merkezi’nde düzenlenecek seminerde Antalya İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Sezer Kaya ve Çevre mühendisleri tarafından katılımcılara, ambalaj atıklarının kontrolü yönetmeliği, atık elektrikli ve elektronik eşyaların kontrolü yönetmeliği, bitkisel atık yağların kontrolü yönetmeliği, tehlikeli atıkların kontrolü ve atık yönetimi yönetmeliği konusunda bilgiler verilecek.

Alanya Belediyesi ve ÇEVKO işbirliğinde geri dönüşüm konusunda eğitim seminerleri farklı sektörlere yönelik olarak devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 16:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83