Turizm Fakültesi 10 Aralık’ta açılıyor

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından yaptırılan Turizm Fakültesi’nin resmi açılış 10 Aralık gerçekleşiyor.

Turizm Fakültesi 10 Aralık’ta açılıyor

 MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Akdeniz Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal’ı ziyaret etti. Turizm Fakültesi açılışının 10 Aralık’ta gerçekleştirileceğini belirten Başkan Boztaş, “açılışa Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’da katılacak” dedi.

banner111
Fakülte yapılmasının kararının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Manavgat Belediyesi’nin destek verdiğini hatırlatan Boztaş, “Belediyelerimiz Fakülte arazinin imar çalışması, peyzaj ve çevre düzenlemesinin yanı sıra su ve kanalizasyon bağlanmasında destek ve katkılar sağladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mendres Türel ve Manavgat Belediyesi Şükrü Sözen nezdinde tüm katkı sağlayan teknik birimlere teşekkür ederim” diye konuştu.
Başkan Boztaş, göreve geldikten sonra fakülte binasını yaptırabilmek amacıyla çalışmalara başladıklarını belirterek, geçtiğimiz yıl 27 Ağustos 2015 tarihinde temelini attıkları fakülte binası inşaatını 10 ay gibi kısa sürede tamamladıklarını söyledi. Bu yıl Üniversite tercih listesinde yer alan Fakültenin öğrenci alarak eğitime öğretime başladığını kaydeden Boztaş, fakültenin çevre düzenlemesi ve diğer çalışmalarının da tamamlandığını ifade etti.
MATSO Turizm Fakültesi ile ilçede kurulacak olan üniversitenin temelini atmış olduklarını vurgulayan Boztaş, “53 bin 600 metrekare alanın üniversite yerleşke alanı olarak ilan edildi. Alanda MATSO turizm Fakültesinin yanı sıra birçok fakültenin yapılabilecek” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 16:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83