Turizm yarışları nefes kesti

Alanya Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından geleneksel hale getirilen ikinci turizm haftası yarışmaları düzenlendi.

Turizm yarışları nefes kesti
Öğrenciler Housekeepıng, Mutfak ve Servis kategorilerinde hünerlerini sergilediler. Sabah saatlerinde başlayan yarışmalara Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Executive Hk Müdürü Hakan Halit Yeni, Hoted Eğitim Komitesi Başkanı Sema Yorutur, Alanya Akdeniz Aşçılar Derneği Başkanı Baki Budak, Alanya Yiyecek İçecek Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve turizmci Ali Özgür Gültekin’nin yanısıra çok sayıda davetli katıldı.

Özellikle Housekeepıng (Kat Hizmetleri) dalındaki yarışmalar eğlenceli ve renkli görüntülere sahne olurken, Housekeepıng yarışmalarında Ümit Altay birinci, Manavgat Şule Muzaffer ikinci ve Gazipaşa Kemal Aça üçüncülükle dereceye girdiler.

Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmaların jüri üyeliklerini ise, Hakan Halit Yeni, Sema Yörütür, Baki Budak, Selim Acar, Savaş Sungur, Selçuk Özlü, Nazif Türkeli ve Ali Özgür Gültekin üstlendiler. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri yine jüri üyeleri tarafından takdim edildi.

Ümit Altay Mesleki ve Teknik Anadolu Lise Müdürü Ahmet Uyar, desteğini esirgemeyen, katılan ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti ve önümüzdeki yıl daha geniş kapsamlı ve daha geniş katılımlı bir organizasyonun hazırlıklarına şimdiden başladıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2017, 15:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83