TURİZMCİLER HİNDİSTAN’DAN MUTLU DÖNDÜ

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), TÜRSAB ve THY’nin oluşturduğu Türkiye heyeti Hindistan’ın Mumbai ve Yeni Delhi şehirlerinde iki önemli çalıştaya imza attı.

TURİZMCİLER HİNDİSTAN’DAN MUTLU DÖNDÜ
İlk çalıştayı Mumbai’de gerçekleştiren Türkiye, ikinci çalıştayı da Yeni Delhi’de gerçekleştirdi. Mumbai’de büyük bir ilgi gören turizmcilerimiz Yeni Delhi’de daha yoğun bir katılım ile karşılaştı.

Yeni Delhi Türkiye Büyükelçisi Burak Akçapar’ın açılışını yaptığı etkinlikte Hintlileri Türkiye’ye davet etti. THY'nin diğer şehirlere de uçması için gayret sarf ettiklerini belirten Büyükelçi Akçapar, “Türkiye’ye gelen Hintli turist sayısı sürekli artış gösteriyor” dedi. 2012 yılında TÜROFED’in yaptığı etkinliğin çok önemli olduğunu hatırlatan Akçapar, bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde TÜROFED, TÜRSAB ve THY'nin katılımının anlamlı olduğunu, bu işbirliğinin kendilerine de güç vereceğini belirtti.

Yeni Delhi’deki çalıştayda konuşan TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Gülçin Güner de, Hindistan pazarının Türkiye açısından önemli olduğunu belirterek yapılacak her etkinliğin etkisinin büyük olacağını, TÜROFED olarak yapılacak tüm etkinliklere destek vereceklerini ifade etti.
Yeni Delhi’deki geceye OTOAI Başkanı Guldeep Sing Sahni, TAFI Başkan Yardımcısı Praveen Chung ve yerel acentaların yetkilileri katılım gösterdi. Yapılan etkinlik sonrasında Türkiye heyeti Türkiye’ye dönüş yaptı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 11:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83