Turizmciler ödüllendirilecek

Turizm sektöründe kalitenin önemini vurgulamak amacıyla GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından 2010 yılında başlatılan Qm Awards için hazırlıklar başladı.

Turizmciler ödüllendirilecek
Qm Awards Ödülleri, turizmde kalteyi yönetmenin önemini vurgulamak amacıyla Türkiye’nin ilk ve tek turizm ve yönetim dergisi olan GM tarafından düzenlenen ve Türk Turizminin en kapsamlı ödül törenidir.

Bu yıl 8. gerçekleşecek olan “Quality Management AWARDS Ödülleri’nin amacı; Türkiye’nin dört bir yanındaki turizm profesyonellerini ve kurumsal şirketleri (otel, grup, yatırımcı, bölge, tur operatörü, acente, taşeron, kişi, kurum ve özel teşebbüsleri) takdir ve teşvik etmektir.

Markalaşma sürecini tamamlayan ve sürdürülebilir bir yönetim tarzını benimsemiş, Türkiye’yi ulusal ve uluslararası arenada başarı ile temsil eden, ülkesine ve sektörüne katma değer sağlamayı sürdüren ve bunu ilke haline getirmiş olan tüm sektör paydaşlarını rol model olarak sektörün değerlendirmesine sunmak istiyoruz.

Gm Turizm ve Yönetim Dergisi olarak 2010 yılında başlattığımız ve her yıl yeni bir motto ile farkındalık yaratmayı ve turizm endüstrisinin mükemmeliyetçi ruhunu uyandırmada öncü olmayı kendimize görev edindiğimiz ödül törenimiz QM ; bu yıl da en iyileri ödüllendirerek turizm endüstrisi paydaşlarını ve sektöre hizmet veren kurumsal şirketleri ödül gecesi vasıtasıyla bir araya getirerek birlik ve beraberliğin getirdiği gücü pekiştirecek. QM bu sinerjisi ile organizasyonu uluslararası arenaya taşımaya çok yakın.

BU YIL Kİ MOTTOMUZ “BE THE BEST”

İnsani, ticari, ulusal ve uluslararası ilişkiler anlamında en iyiyi hedeflemek zorundayız. Markanız, ilişkileriniz, tavrınız ve tarzınız en üst noktaya gelişimi hedeflemek zorunda. Çünkü karşınızda sürekli gelişen ve değişen bir dünya var. Bizde “Be The Best” mottosuyla bunu vurgulamak istedik.

İKİ AŞAMALI OYLAMA SİSTEMİ İLE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULUYOR

Her yıl kasım – aralık aylarında www.qmawards.com ve www.gmdergi.com siteleri üzerinden oylama ile başlayan ve aralık ayı içerisinde gerçekleşen “Quality Management” ödülleri, iki aşamalı sistemden oluşuyor.

İlk aşamada genel adaylar kamuoyuna sunuluyor, adayların aldığı oylara göre belirlenmiş nihai liste tekrar oylanıyor. Yaklaşık 43 bin turizm endüstrisi profesyonelinin, çalışanlarının, üyelerinin ve yatırımcılarının katılımıyla gerçekleştirilen QM oylaması; turizm endüstrisine e-posta, www.qmawards.com ve www.gmdergi.com online sitelerimiz üzerinde yer alan oylama linki ile ulaştırılıyor. Oylamalar sonucunda oluşan nihai adaylar, POYD Yönetim Kurulu’nca son bir değerlendirmeden geçerek kazananlar belirleniyor.

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2017, 15:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83